این زوجای جوون و میبینم که میان محل کارم اونایی که چندماه دیگه عروسی شونه حتی اونایی شون که استرس دارن داغون میشم و به هم میریزم که چرا من سالهاس این مرحله برام شده رویا یه نفر چندسال میتونه تو یه حال باشه تنهایی طولانی تو مسیر زندگی مرگ تدریجیه ظاهرا نمیمیری اما روحت میمیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما برو دفاتر معتبر همسر یابی ثبت نام کن هزاران فایل رو مطابقت میدن و انشاالله خوشبخت میشی
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
مرسی از لطفتون خانم،چرا من چنین جسارتی بکنم خانم،به نظر من سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین و با مشخص کردن ملاک های طرف مقابلتون کیس مورد نظرتون رو برا زندگی تون انتخاب کنین
موضوع اینه مسئله ازدواج قسمته و زمانش دست خداس من معیارام مشخصه سخت گیر هم نیستم معیارام منطقیه ...
خب قسمت آره ولی به نظر من خود انسان مشخص میکنه و تصمیم گیرنده س خانم،همون خدایی که میگین به انسان عقل و منطق و حق انتخاب داده پس سعی کنین با فکر آزاد بهترین تصمیم رو بگیرین که خدا نکرده فردا ای کاش نشه اولین کلامتون
من نمیخوام این مدلی ازدواج کنم مشکل من نداشتن پیشنهاد و مورد نیست خانوم
اگه میخواین بگین شاید راهی پیدا بشه
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم