2789
عنوان

جدایی در عقد

446 بازدید | 27 پست

امروز زنگ زدم به نامزدم کلی فحش داد بهم گفت نمیخوامت میخواد خطشو عوض کنه که بهش نتونم زنگ بزنم

گفت وقتی زنگ میزنی عصبی میشم یه درصدم امکان داشته باشه برگردم زنگ میزنی خرابش میکنی بدتر میشه همه چی

گفت نمیخوامت ولی اگه بابام بگه خوا اونموقع میخوامت چون بابام گفته نخوامت نمیخوامت 

به نظرتون پشیمون میشه؟

یعنی چون پدرش گفته با شما اینجوری رفتار میکنه؟

تو تاپیک اولم گفتم

دعوامون شد بعد دعوا باباش پرش کرد بیست روزه جوابمو نمیده بلاکم کرده از همه جا الانم برا اینکه بهش زنگ نزنم خطشو میخواد عوض کنه هرچی باهاش حرف میزنم فایده نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پشیمونم بشه تو حاضری با چنین احمقی ادامه بدی؟

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
احمق منم که دوسش دارم بیست روزه به خودمو خانوادم همه جور فحشی داده

عادت کردی بهش. دوسش نداری. فقط وابسته شدی

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
تو تاپیک اولم گفتم دعوامون شد بعد دعوا باباش پرش کرد بیست روزه جوابمو نمیده بلاکم کرده از همه جا ال ...

یعنی چی عوض اینکه شما دوتا رو آشتی بده پسرشو پر میکنه..هرچند ک تو نامزدی از این چیزا پیش میاد ولی مشخصه همسرت دهن بینه ممکنه بعدها سر این اخلاقش اذیت بشی..ممکن هم هست بتونی تغییرش بدی

یعنی چی عوض اینکه شما دوتا رو آشتی بده پسرشو پر میکنه..هرچند ک تو نامزدی از این چیزا پیش میاد ولی مش ...

اخه ممکنه پشیمون شه اصلا که بخوایم زندگیم بکنیم؟

همش میگه نمیخوامت داد میزنه فحش میده میگه به من زنگ نزن

عادت کردی بهش. دوسش نداری. فقط وابسته شدی

نمیدونم چجوری فراموشش کنم ده ماهه عقدیم خاطرات خوب زیاد داشتیم ولی پشت پا زد به همه چی گفت نه میخوامت نه باهات زندگی میکنم نه طلاقت میدم

یعنی چی عوض اینکه شما دوتا رو آشتی بده پسرشو پر میکنه..هرچند ک تو نامزدی از این چیزا پیش میاد ولی مش ...

خیلی دهن مادر پدرشو‌ نگاه میکنه ما اشتی کرده بودیم تا رفت خونه بدتر شد

اخه ممکنه پشیمون شه اصلا که بخوایم زندگیم بکنیم؟ همش میگه نمیخوامت داد میزنه فحش میده میگه به من زن ...

ببین من پیاماتو نخونده بودم الان خوندم گفتی فحش میده به خودمو وخانوادم حقیقتش ناامید شدم..بیشتر مردا اولش فک میکنن هرچی خانوادشون بگه باید همون بشه بعدها تغییر میکنن..ولی اینکه از الان به خودت و خانوادت بی احترامی میکنه و یجورایی شورشو درآورده اعصاب فولادی میخاد تا این آدم تغییر کنه.

ببین من پیاماتو نخونده بودم الان خوندم گفتی فحش میده به خودمو وخانوادم حقیقتش ناامید شدم..بیشتر مردا ...

من خیلی احساساتیم همش فکر میکنم برگرده میشه درستش کرد ولی با این حرفایی که میزنه بعید میدونم حتی بخواد برگرده مادر پدرشم نمیزارن اصلا بابام زنگ زده با پدرش قرار بزاره یک هفتست باباش گفته خبر میدم هنوز خبر نداده همسرم میگه اصلا برام مهم نیست من عادی دارم زندگیمو میکنم تو زنگ میزنی گند میزنی به زندگیم

من خیلی احساساتیم همش فکر میکنم برگرده میشه درستش کرد ولی با این حرفایی که میزنه بعید میدونم حتی بخو ...

مادر و پدرش انگاری بچه هستن..ببین همون ک گفتم اعصاب فولادی میخاد زندگی با این آدم ک هم دهن بینه هم پدرو مادرش بزرگترهای دلسوزی نیستن.ولی اینم بگم اکثر مردا اولش همینجوری ان بمرور تغییر میکنن..ولی مورد شما ببخشیدا انگار بچه ننه اس یعنی چی پدرم گفته منم نمیخامت مگه خودت قدرت تصمیم گیری نداری.

مادر و پدرش انگاری بچه هستن..ببین همون ک گفتم اعصاب فولادی میخاد زندگی با این آدم ک هم دهن بینه هم پ ...

همسر من هم بچه ننست هم مادرگرسنست به قول مشاورا

الان فقط دلم میخواد برگرده پشیمونیشو ببینم ولی با حرفایی که زده تمام پلای پشت سرشو خراب کرده

همسر من هم بچه ننست هم مادرگرسنست به قول مشاورا الان فقط دلم میخواد برگرده پشیمونیشو ببینم ولی با ح ...

من تو اطرافم بودن این جور مردا..بمرور تغییر میکنن خو ولی اعصاب هم نمی‌ذارن برات😂پشیمون میشه انگاری یکم جو گیر هم هست هیجانی تصمیم میگیره