2777
2789
عنوان

بی بی چک

97 بازدید | 11 پست

من دفعه اولمه میخوام برم بی بی چک بخرم تجربه ندارم اصلا😁

تو نت طرز استفادشو زدم زده بود با قطره چکون ادرار رو باید وارد لولش کنیم خودش قطره چکون داره یا جدا باید بخرم؟ 😂

و اینکه دونه ای میفروشن یا یه بسته توش چندتا داره؟ 

چه مارکی بهتره؟ 

مهمه که حتما ادرار اولِ صبح باشه؟! 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

دونه ایی دیگه توش یه دونه دارن خودشم قطره چکون داره با ادرار صبح واقعی تر نشون میده مارک مدیکور بخر خوبه

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دونه ایی دیگه توش یه دونه دارن خودشم قطره چکون داره با ادرار صبح واقعی تر نشون میده مارک مدیکور بخر ...

ممنونم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

چند ماه اقدام هستی 

و دوره هات منظم بودن 

منم سه روز گذشته از موعدم نمیدونم بزنم یانه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
چند ماه اقدام هستی  و دوره هات منظم بودن  منم سه روز گذشته از موعدم نمیدونم بزنم یانه

اقدام نیستم😂

اره دوره هام همیشه۲۷روزه بود و کاملا منظم به جز یه بار که شد ۲۹روز

ولی ایندفعه دیگه زیاد شده امروز روز ۳۱سیکلمه ولی هنوز نشدم😐

اقدام نیستم😂 اره دوره هام همیشه۲۷روزه بود و کاملا منظم به جز یه بار که شد ۲۹روز ولی ایندفعه دیگه ...

اها فکردم می خوای باردار بشی انشاالله هرچی به صلاح همون بشه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
بزن 

میترسم نشون نده بارداری قبلم تا دوماهگی نشون نداد بعد سنو که فهمیدم باردارم بی بی زدم   هاله انداخت کمرنگ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز