2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 74 پست
در هر صورت  به امام علی میگن توی یه خونه روابط اشتباهه برو ببین درسته یا نه وقتی می خواد داخ ...

حضرت علی میفرمایید

هرگاه دختر و پسری رو تنها داخل خونه دیدی حتی اگع اندازه ی تار مو ببن انها فاصله بود نباید در موردشون قضاوت کنی ولی این چیزا تو این زمونه دیگه نیست الان دوره انسانها نیست دوره گرگاهاس 

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
الان همه دو شوهر دارن یکیش زاپاسع

😂😂💔واقعا نمیدونم چی بگم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حضرت علی میفرمایید هرگاه دختر و پسری رو تنها داخل خونه دیدی حتی اگع اندازه ی تار مو ببن انها فاصله ...

هرچی شما حق قضاوت نداری

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
اکثرا بین راهی جاهای خاص خودشون دارن .. یا سوار میکنن .. و ..

میترسم بچه ش واسع پدرش دعا کنه به خداجووون پدرمو سپردم ب تووووو😂😂😂😂بعد تو واقعیت میبینی پدره ی خروار پاستیل و لواشک و...خریده کنار جاده زده کنار داره آهنگ عزیزم دستات ب لرزه تیغ آخرو بزن گذاشته😂

تنیش منال دارو بیودن😅احیانا ته خیانته نامردی در حقت نکردنه 

نه نکردن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

هرچی شما حق قضاوت نداری

بابا چی میگی شما خانم زنه ی تاب پوشیده بود ی سی...ش افتاد بیرون الان واسع من شدین آدم خوبع

[QUOTE=334727648]نه نکردن [/QUOTفک نکنم اصلا شوهر کرده باشین ...وله هم خاسع شیو نکردیده اینجا همه خیانت دیده ان

کاری از دستمون بر نمیاد فقط نمیدونم ما چرا بدبختیم هیچو پوچ

اره ابلفضلی 

حالا من ک خودم فعلا تو فکرم ازدواج نیست 

ولی سهم بقیه رم اینا برداشتن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اره ابلفضلی  حالا من ک خودم فعلا تو فکرم ازدواج نیست  ولی سهم بقیه رم اینا برداشتن

این خانمارو نگاه کن همشون از شوهر مینالن اولش خوب بودن ولی اخرش خیانت کردن نمیگم شوهر نکن بلاخره ی نیازی هست ولی شوهرم کنی این مشکل رو داری شتریه ک در هر خونه ای میخابع😂منو شما شانس نداریم خدا ب کمرشون بزنه طرف ۳تا داره میخاد چیکار حق منو شمارو خورده رعایتتم نمی کنن 

این خانمارو نگاه کن همشون از شوهر مینالن اولش خوب بودن ولی اخرش خیانت کردن نمیگم شوهر نکن بلاخره ی ن ...

عه مردی که 

اره والا  عیب نداره ایشالا ی زن وفادار گیرت بیاد😂

عه مردی که   اره والا  عیب نداره ایشالا ی زن وفادار گیرت بیاد😂

خدا نکنه زن باشم😅😅😅😅اگه بودم الان باید بدرگاه حق دعا میکردم واسع شوهر

خدا نکنه زن باشم😅😅😅😅اگه بودم الان باید بدرگاه حق دعا میکردم واسع شوهر

اره سعادت نداشتی زن باشی😂 

این چه طرز فکریه جناب؟  

یعنی همه خانوما به فکر شوهرن😂 دیدتو عوض کن مشتی چارنفرو دیدی اینجا تایپک زدن شوهر شوهر کردن فک کردی همه اینجورین تو همین سایت انقدر خانومای مستقل هست که درصدی دوست ندارن مردی وارد زندگیشون بشه با اینکه خواهان زیاد دارن