2777
2789
عنوان

حسرت🥲

48 بازدید | 4 پست

سعی کنیم ی جوری زندگی کنیم که حسرت نخوریم بعدا 

توی کارامون توی روابطمون و...🥲🥲

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسرت ک زیاده ولی ب ی خیال..

میگن حسرتهاتون ب شما نشون میدن مسیر زندگی ای که باید انتخاب کنین چیه چون برا هرچیزی آدما حسرت نمیخورن 

پس بهتره ازشون در جهت رشد خودمون استفاده کنیم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
حسرت ک زیاده ولی ب ی خیال..

ببخشید شما اگه مشاورین اشکال داره توی تاپیک های خودکشی یا جایی که نیاز دارن تگ کنم شما رو ؟ 

چون منخیلی دوست دارم کمکشون کنم اما نمیدونم چطور و معمولا میگن ما شرایط مشاور رفتن نداریم