2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان اون مال منم بزرگ خودمم رو مخم هست🥲 چون هر چی پام چاق بشه ساق پام ب چشم نمیاد بخاطر اون مچ پای ...

شوهر با پارتنرت نمیخنده بهت؟ من از ترسشزشبا خوابم نمیبره☹️

کاربری دست ۲ نفره
دقیقا میخوام ببرم بدم بشکنم استخونمو اونقد که رو مخمه ☹️

ولش کن منم ی چند وقت رو مودش بودم همش میگفتم برم عمل کنم بعد گفتم خدایی نکرده تو راه رفتن مشکل واسم پیش میاد بدتره الکی دست نبرم تو خلقت خدا حتما ی حکمتی داشته اینطوری خلقم کرده😂

مچ پای شوهرمم از من کوچیک تره😂

مث منی 😂🤣حالا اون دوس داشت مال اون پهن بود چون بدنسازه خب پاهاش پرتر باشه قشنگتره طفلی خیلی باریکه منم همش اذیتش میکنم میخندم😂

وای عاشقتم تو اون تاپیک هاله هم بودی خیلی اعتماد به نفس داری😍😂 کاش منم مث تو باشم

فدایی داری اعتماد ب نفس ندارم خودمو زدم ب در بیخیالی یجورایی میگن بالا خونه رو دادم اجاره (🧠) کلا هیچی واسم مهم نیست هر جوری هست خودمو دوست دارم فقط تنها چیزی ک خودم ته دلم میخواد تغییر کنه باسن مبارکمه ک مثل کتاب صاف صافه انگار ماله کشیدن 😂 با ۷۵ کیلو وزن دریغ از ی گرم ژنتیک تو هیچی شانس نداشتم 🤣🤣🤣

مث منی 😂🤣حالا اون دوس داشت مال اون پهن بود چون بدنسازه خب پاهاش پرتر باشه قشنگتره طفلی خیلی باریکه ...

شوهر من بجاش ساق پای خوش فرم و سفت و پر داره ژنتیکی بعد واسه من ساق پام معمولی بخاطر اون مچ پای کلفت بنظر نمیاد ک پر هست حتی ساق پای لاغر تر از خودم دیدم ب چشم میاد ولی مال من نه انگار کلا ی اندازه اس مچ پا و ساق پا😂