یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3772 عنوان یه چیزی معرفی کنید 28 بازدید | 4 پست من پوستم سبزس اما قبلا روشن تر بودم الان یه جا روشنه یه جا تیره یه سرمی کرمی ماسکی که براتون موثر بوده بگید تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم 1403/01/19 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3772 یه دقه میرم صورتم میشورم میام قهر نکنید تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
چیگوآویسا2 عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1492 برو پیش متخصص پوست بر اساس جنس پوستت و حساسیتا و... شخص خودت واست تجویز کنه کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842 ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3772 برو پیش متخصص پوست بر اساس جنس پوستت و حساسیتا و... شخص خودت واست تجویز کنه دکتر ک نمیتونم برم مادرم اجازه نمیده برم تا سر خیابون چ برسه دکتر دکترم برم نمیدونم باید چکار کنم مثلا دفترچه و فلان نمیدونم باید چکار کنم بجا ۱۷سالمه 😑 بعدم بخاطر روشنی پوست منو نمیبرن دکتر خو خلاصه دکترو نمیتونم یه کرمی چیزی بود.. ــ تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
چیگوآویسا2 عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1492 دکتر ک نمیتونم برم مادرم اجازه نمیده برم تا سر خیابون چ برسه دکتر دکترم برم نمیدونم باید چکار ... واقعا دلم واسه خودمون میسوزه🚶🏻♀️💔بعد یه سری بدبخت میپرن میگن وایی این دهه هشتادیا خیلی ولن بلاب بلاب بلابتو اینترنت سرچ بزن یه چیزایی میاد کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842 ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️