2777
2789
عنوان

🤐چطور مردها….

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 65 پست
😂😂😂 تازه مورد داریم سر اینکه طرف رفته آرایشگاه ابروهاشو برداشته شب شوهرش نفهمیده دلخور شده ...

یعنی این تغییرات رو ما باید متوجه بشیم؟

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه فقط مردها بلکه همه آدم ها چیزهایی رو که یک روال منطقی داشته باشه تو ذهنشون فرموله میکنن و میتونن براش تحلیل ارائه بدن.

اما موارد احساسی اینجوری نیست و چون فرموله نمیشه تحلیلش هم سخت هست.

😂😂😂😂 تازه اگر دیر متوجه بشید هم باید  جواب پس بدید

داریم ۳۴ساله میشیم به خدا دیگه حوصله این چیزا رو نداریم . پس مجرد بمونیم بهتره

🫣🫣

تا ۲۶که درس خوندیم و سربازی رفتیم از اون به بعد هم همش کار کردیم باز تو این سن سال باید بیایم تغییرات ناخن تشخیص بدیم

چون علم غیب ندارن 

فهمیدن اون مسائل نیاز به علم غیب نداره، صرفا پیگیری اخبار براش کافیه

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

پس باتوجه به نطر همه سوهرم خیلی عجیبه چون اون از تک تک دونه های موهامم حواسش جمعه مثلا به دونه مو از صورتم کم شه فورا می‌فهمه 

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
مرد که خوب باشد زن بی شک بهترین میشود باور کنید! مرد زن را میسازد پشت هر مرد موفق زنی است که خی ...

لطفا تاپیک میزنین قفل نکنین 

اتفاقا خیانت میتونه ذاتی و عادت کردنی باشه برعکس چیزی ک شما گفتین

همسر سابقم اینجوری بود همه کار واسش کردم از لحاظ جنسی هم خودش میگفت خ خوبی و حتی دوستم میگفت شما مهترین رابطه بینتون همینه اونوقت هزار بار با مجرد متاهل زن شوهردار مطلقه فامیل غریبه رفت 

اخر سر هم گفت من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم هرزنی میبینم باید باهاش ...کنم یا بمون کناربیا یا طلاق بگیر برو منم جدا شدم 

پس انقدر نگین تقصیر و کمبود از همسر اون فرد خائنه