غزل بدیعی همسر رضا داوود نژاد چندین سال با وجود بیماری رضا داوود نژاد کنارش موند ازش مراقبت کرد. بعد مردم میان میگن عه حالا که مرده زنش چه خوش خوشانشه، چرا؟ چون سر مزار رژ زده!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
بعضیا زر زیاد میزنن کلا احمقن شنونده باید عاقل باشه
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
یا ب ارایش و ناخنهای خواهرش گیر میدن!! وقتی خبر فوت خواهرم رو دادن چنان سراسیمه و از خود بخود بودم و حالم خراب و گیج و داغون ک نشد ناخنهامو ریمو کنم اونوقت یکسری احمق قضاوت میکنن که برای همسرش یا خواهرش مهم نبوده چون ناخن داشته یا... فقط تاسف تاسف تاسف
نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند