2777
2789
عنوان

کمک کمک

64 بازدید | 8 پست

۲۰ سالمه 

پرولاکتینم بالاست و پلی کیستیکم قشنگ کچل شدم موهام یک دهم شده نسبت ب ۵ سال پیش

اصلاح سبک کنم و برم دکتر دارو بخورم و پلی کیستیک و هورمون هام و کنترل کنم موهام برمیگرده؟

خواهشا تجربه ای اگر دارید بگید 

به خودکشی فکر میکنم

کمکم کنید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا دو تا مو خودکشی ؟

یعنی ارزش خودتو به موهات میبینی ؟

یعنی هیچ چیز بدرد بخور دیگه ای نداری ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
برا دو تا مو خودکشی ؟ یعنی ارزش خودتو به موهات میبینی ؟ یعنی هیچ چیز بدرد بخور دیگه ای نداری ؟

ریبایی یه دختر به موهاشه

خیلی ناجوره بخدا کف سرم پیداست کل موهام اندازه انگشت کوچیکم میشه قطرس

ریبایی یه دختر به موهاشه خیلی ناجوره بخدا کف سرم پیداست کل موهام اندازه انگشت کوچیکم میشه قطرس

زیبایی یه دختر به دل پاک و روح لطیفشه

هزار تا زیبایی داره که مو یکیشه

اینهمه دختر کم مو و کچل ببین چقدر خوشبختن

یه مرد هیچ وقت به خاطر موی زنش نمیمونه

به بچه هیچ وقت موقع شیر خوردن یا نیاز به موی مامانش نگاه نمیکنه

خودت اگه مامانت کچل بشه دیگه دوسش نداری ؟

با درس و هنر و ادب خودتو قوی کن که برا دو تا مو یا رنگ مو و ساعت و گوشی افسردگی نگیری

قدرت در توانایی و داناییه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اتفاقا دانشجوی بهترین رشته هستم موهامو چیکار کنم ؟ 

مو زیبایی نسبیه

برو دنبال درمانش ولی خودتو بابتش به کشتن نده

هر چی بیشتر دغدغه اش رو داشته باشی بیشتر میریزه

اعتماد به نفس داشته باش

اینهمه ادم کچل مگه طوری شده ؟