2777
2789

من شاید ۳ ساعت ماهیم با حرارت ملااااایم توی تابه س

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با حرارت خیییلی کم سرخش کن. من تقریبا ۳۰ دقیقه ای طول میکشه کامل سرخ بشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چیزی میمونه از ماهی اخه

همه‌ی فامیل روانی ماهی های منن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چه خبره خواهر،گوشت قرمز که نیس😅نیم ساعت کافیه ،گوشت ماهی نازکه زود پخته میشه

بله من اینکارو میکنم و طلایی میشه روش و اون آب بدبو داخلش خشک میشه ولی خود ماهی عالی میشه ، معروفه ماهی های من

من هر طرف ماهی رو‌نیم ساعت با شعله ملایم سرخ میکنم 

البته تکه های ماهی ها بزرگ هست اگر تکه  کوچیک و بدون قسمت تیغه کمر باشه که سریع سرخ میشه

به نظرم شما تیکه ها ماهی رو نازک تر بگیر