2777
2789
عنوان

مهمون عجیب😂

865 بازدید | 38 پست

ما با یکی فامیل دور هستیم خیلیم رودربایستی داریم با هم چند روز پیش به مامانم گفت ما قراره یهویی بیاییم افطار خونتون هی ما اصرار کردیم که بگین چه روزی میایین تا شام در خور شان براتون درست کنیم از ما اصرار از اونا انکار که حتما باید یهویی بیاییم حالا چند روزه مامانم با زبون روزه هر روز چند نوع غذا درست میکنه دعا کنین امروز بیاین خلاص شیم گفتم😤😂 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بنظرم پیش دستی کنید خودتون زنگ بزنید دعوت کنید تا دیگه خلاص شید😁

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم پیش دستی کنید خودتون زنگ بزنید دعوت کنید تا دیگه خلاص شید😁

نه چند باری گفتیم گفتن باید یهویی بیاییم😅😂😂

نه چند باری گفتیم گفتن باید یهویی بیاییم😅😂😂

وا عجب ادمایین. 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
🤣🤣😐وای چرا نمیگن خب چه مسخره بازییه

به ما خوش میگذره هر روز غذای خوشمزه داریم ولی بیچاره مامانم😅😂😂😂