2777
2789
عنوان

دوستم خواستگار داره بخاطر خونه شون خجالت میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 31 پست

اینو بدون همه ی ما توی کاخ بزرگ نشدیم که.

هممون خونه پدری ساده ای داشتیم.

ولی یه بزرگ باید باشه که درست صحبت کنه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین تاپیکو گذاشته بودم شرایطم همین بود بقیه بهم دلداری دادن گفتن طرف نمیاد با قالی خونت وصلت ...

اومدن خواستگاری؟ چطور شد

این بیشتر مشکلش با طرز رفتار والدینشه

میگه یه جوری همیشه حرف میزنن که انگار هیچی جز پول و خونه و ماشین و نماز و روزه طرف مهم نیس

ینی ظاهرو میبینن و بر اساس اون سوال میکنن

انگار داری منو میگی😪

ماهم وضع خونمون جالب نیس.. فرشهای مال 30 سال پیش... بدون مبل.. تازه پارسال با کلی جروبحث تو آشپزخونه کابینت گذاشتن... پدرم عقیده ای به نوکردن خونه و وسایل نداره.. میگه همینم خیلیا ندارن

رابطه مامان و بابام هم داغوون

ماهم خجالت میکشیدیم یکی بیاد خونمون

ولی چندسال قبل ازدواج کردم و خداروشکر راضی ام. شوهرم هم خوبه.. نیش و کنایه نمیزنه

ولی خب گاهی میگه چرا پدرت بااینکه وضعش خوبه خرج خونه نمیکنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

قرار اولو توی کافی شاپ یا رستوران با حضور مادرا بذارن

بعد کم کم به پسره آمادگی بده که شرایط خونه زندگیشون چجوریه

من خودم قبل ازدواج بخاطر محله ای که زندگی میکردیم اعتماد به نفس نداشتم و خواستگارای بالا را قبول نمیکردم نمیدونم کارم اشتباه بود یا ن. 

آخرش با یه هم محله ای مون ازدواج کردم و اومدیم محله بهتر خونه گرفتیم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ینی خواستگارشو دعوت کنه هتل؟ فکر بدی نمیکنن؟

نه اینکه دعوت کنه. بگه ترجیح میدم قرار اول بیرون باشه

الان خیلی این مدلی جا افتاده، اول بیرون قرار میذارن

بعدم خود هتل نه. کافی شاپ هتل چون خلوته بیشتر برای قرارای خاستگاری استفاده میشه 

آخه اینجا رسم نیس بیرون قرار بزارن بد نمیشه؟

نه گلم. کدوم شهرین

الان تقریبا ده سالی هست تو اصفهان این مدلی چند جلسه اولو قرار میذارن عادی شده اینجا

ینی خواستگارشو دعوت کنه هتل؟ فکر بدی نمیکنن؟

این دوست من که خونش بالاشهرم بود، خونشون مشکلی نداشت ولی می‌گفت دوستدارم بار اول بریم رستورانی چیزی، که ما میزبان نباشیم و بتونیم راحت حرف بزنیم...

یکار دیگم می‌تونه بکنه اینکه فرشای خونه رو بشورن یا دیوارارو رنگ کنن به همین بهانه برن خونه خواهر یا برادرشون بگن ببخشید امکان پذیرایی نداشتیم.

اونجا حداقل بروزتره.

بهش بگو حتما یک دوست یا فامیل سر زبوندار بیاره تو مجلسش ، اینجوری توجه ها می‌ره رو اون و سوتی های مامان و باباش به چشم نمیاد.

راستی اگه خونش یکم نامیزونه بگو روفرشی کشدار بخرع بندازه رو فرش خیلی خونه تغییر میکنه، ی گردگیری هم بکنه و تا می‌تونه خونه رو خلوت کنه و وسایل های پذیرایی رو‌ببره اتاق ها، بجاش فقط گلدون طبیعی بزاره.

یه دونه سینی پذیرایی هم‌ تزیین کنه با گل و اگه لیوان و قندون شیک ندارن از کسی امانت بگیره

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار