2789
عنوان

بلا

39 بازدید | 1 پست

در این آیات اسم اعظم وجود دارد و هر کس آن ها را در کاغذی با مشک و گلاب بنویسد

و در لابلای نی که قبل از طلوع خورشید بریده شده است قرار دهند و روی آنرا با شمع

بپوشانند و بر طفل آویزان کنند از شیطان و ام الصبیان و نظر جن و انس و از جمیع حوادث ایمن

می گردد و هر کس این آیات را روز پنج شنبه ساعت دوم در پوست آهو با قلمی رقیق و نازک

بنویسد و زیر نگین انگشتری خود قرار دهد و با طهارت و نیت پاک آنرا به دست کند باعث

سعادت و جاه و مقام و حرف شنوی ، بهره ، حظ کافی و امینی از دشمنان

و کلا حفظ از تمام آفات می گردد و آیات این است :

آیات 1و 2 و 3 سوره آل عمران و بخشی از آیه 4 :

الم ﴿۱﴾

اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ﴿۲﴾

نَزَّلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيْهِ وَأَنْزَلَ التَّوْرَاةَ وَالْإِنْجِيلَ ﴿۳﴾

مِنْ قَبْلُ هُدًى لِلنَّاسِ وَأَنْزَلَ الْفُرْقَانَ

گویند نوشتن سوره حمد را هفت مرتبه و به همراه خود داشتن موجب حفظ از بلیات خواهد بود

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

امام صادق علیه السلام فرموده است : دوست دارم که در غلاف شمشیر مومن و یا زیر انگشترش و

یا زیر عمامه اش این دعا باشد تا از حوادث شب و روز در امان بماند

بسم اللّه الرحمن الرحيم. يا هو. يا من هو هو. يا من ليس إلّا هو. يا حيّ يا قيوم. يا حيّا لا يموت. يا حي. لا إله إلّا أنت صلّ على محمد و آل محمد و كن لفلان بن فلان درعا حصينا، و حصنا منيعا. يا رب العالمين، و صلّى اللّه على محمد خاتم النبيين و على آله الطاهرين.

به جای فلان بن فلان اسم خودش و پدرش را بنویسد مثلا علی بن رضا