2777
2789
عنوان

زخم رحم

217 بازدید | 18 پست

کسی بوده زخم رحم داشته باشه وقبل بارداری برش داشتخ باشه اگ بوده لطفا راهنماییم کنید چه روشی و دیگ برگشت نداشته؟ ومانع بارداری نشده؟ 

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

من یه دوره انتی بیوتیک استفاده کردم. که خیلی قوی بودن و همراهش امپول و سرم چرک خشک کنم بهم داده بود. اونارو استفاده کردم دیگه برنگشت اما کاش ب حرف یه دکتر دیگه گوش میدادم و فریزش میکردم و انقد قرص نمیخوردم. چون عوارضای بدی برام داشت. راجب بارداری هم نمیدونم تاحالا اقدام نکردم. ولی فهمیدم که به کان...م حساسیت دارم. ۲ بار استفاده کردم ۲ بارشم زخم گرفتم.

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوره انتی بیوتیک استفاده کردم. که خیلی قوی بودن و همراهش امپول و سرم چرک خشک کنم بهم داده بود. ...

فریز یه دکتربهم گفت بیا واست انجام بدم. الان شنیدم لیزراومده ونمیدونم اون چیه 

واقعا اینک ادم بخواد همش دکترعوض کنه هم وقت نیست هم هزینه ها زیادن کاش کسی بود اینجا میتونست راهنمایی کنه ممنونم ازشما

فریز یه دکتربهم گفت بیا واست انجام بدم. الان شنیدم لیزراومده ونمیدونم اون چیه  واقعا اینک ادم ...

خب بالاخره باید یه کدومو انجام بدی اونام بی تجربه که نیستن یکیشو پیگیری کن از قدیم فریز بوده و نتیجه مثبت داده

خدایا تو را سپاس یاریم کن 
فریز یه دکتربهم گفت بیا واست انجام بدم. الان شنیدم لیزراومده ونمیدونم اون چیه  واقعا اینک ادم ...

خواهش میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه. من اگه برمیگشتم عقب فریز میکردم بجای اینکه دارو استفاده کنم. دکترم میگفت دردش مثل درد پریودیه فقط بیس روز یا یک ماه نباید رابطه داشته باشی بعد از فریز. بنظرم فریز یخ میزنه و خشک میکنه لیزر میسوزونه. اونجوری که از اسمش معلومه بازم تو اینترنت سرچ کن بخون حتما هم تست پاپ اسمیر بده که خیالتم راحت باشه.زودی هم درمان کن حالا به هر روشی.موفق باشی

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
خب بالاخره باید یه کدومو انجام بدی اونام بی تجربه که نیستن یکیشو پیگیری کن از قدیم فریز بوده و نتیجه ...

اره فریزمیگن بعضیا میگن کلا منسوخ شده ومانع بارداریه.منم بچه ندارم هنوز

اره فریزمیگن بعضیا میگن کلا منسوخ شده ومانع بارداریه.منم بچه ندارم هنوز

والا خواهر من داشت فریز کرد بچه دومم آورده فکر کنم بعد فریزش بود حالا ازش میپرسم فکر نکنم مشکلی باشه

خدایا تو را سپاس یاریم کن 
خواهش میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه. من اگه برمیگشتم عقب فریز میکردم بجای اینکه دارو استفاده کنم. دکتر ...

هم پاپ دادم هم کولپوسکومی خداروشکر گفتن جوابش پاکه ولی خب ممکنه مانع بارداری بشه ممنونم عزیزم که جواب دادین

والا خواهر من داشت فریز کرد بچه دومم آورده فکر کنم بعد فریزش بود حالا ازش میپرسم فکر نکنم مشکلی باشه

ممنون گلمم لطف میکنی میپرسی لطفا بپرس دردش زیاده یانه

گلم پرسیدم قبل از به دنیا امدن و حاملگی دخترش فریز کرده میگه دردش در حد معاینس  که میری

وای عزیزم ممنونمممم خداخیرت بده که پرسیدی 

سلام منم اوایل ازدواجم پاپ اسمیر دادم گفتن زخم داری و فریز انجام دادم خیلی راحت بود دوماه بعدش هم با ...

جدییی وای پس منم برم فریزکنم. الان۵ماهه اقدامم با سایز فولی خوب اما باردارنشدم.شایدبخاطر زخمه

سلام منم اوایل ازدواجم پاپ اسمیر دادم گفتن زخم داری و فریز انجام دادم خیلی راحت بود دوماه بعدش هم با ...

توروخدا بگین چند دقیقه طول کشید ودردش چه حدی بود واسه کسی که حساس باشه