من یه دوره انتی بیوتیک استفاده کردم. که خیلی قوی بودن و همراهش امپول و سرم چرک خشک کنم بهم داده بود. اونارو استفاده کردم دیگه برنگشت اما کاش ب حرف یه دکتر دیگه گوش میدادم و فریزش میکردم و انقد قرص نمیخوردم. چون عوارضای بدی برام داشت. راجب بارداری هم نمیدونم تاحالا اقدام نکردم. ولی فهمیدم که به کان...م حساسیت دارم. ۲ بار استفاده کردم ۲ بارشم زخم گرفتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فریز یه دکتربهم گفت بیا واست انجام بدم. الان شنیدم لیزراومده ونمیدونم اون چیه واقعا اینک ادم ...
خواهش میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه. من اگه برمیگشتم عقب فریز میکردم بجای اینکه دارو استفاده کنم. دکترم میگفت دردش مثل درد پریودیه فقط بیس روز یا یک ماه نباید رابطه داشته باشی بعد از فریز. بنظرم فریز یخ میزنه و خشک میکنه لیزر میسوزونه. اونجوری که از اسمش معلومه بازم تو اینترنت سرچ کن بخون حتما هم تست پاپ اسمیر بده که خیالتم راحت باشه.زودی هم درمان کن حالا به هر روشی.موفق باشی