2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین🤣

234 بازدید | 26 پست

امروز میخاستیم بریم خونه اقوام خونشون جدیده و ادرس خونشونو نمیدونستیم بعد خونه ی این خانم با خونه برادرش تو یه خیابونن بعد پسر برادرش که پسر فامیلمون میشه تا مارو دید رفت اقام صداش زد فلانی فلانی(اسمش) رفت تو درو بست تو صورتمون😐و ما فقط خاستیم ادرس اینارو ازشون بگیریم بعدم اقام پیاده شد درشونو زد بعد مادر پسره درو باز کرد مادره هم با خوش اخلاقی و اینا ولی خیلی بهمون بر خورد اخه ما حتی داخل هم نمیخاستیم بریم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا بی تربیت

ببین قشنگ انقدرم مغرورن و تو فازن ادمای خاصی هم نیستن خونشون هم بدترین جای پایین شهره و واقعا نمیدونم چه فکری با خودشون میکنن بابا یکم تربیت یکم شعور بخدا از غرورتون کاسته نمیشه😐😂

ببین قشنگ انقدرم مغرورن و تو فازن ادمای خاصی هم نیستن خونشون هم بدترین جای پایین شهره و واقعا نمیدون ...

اشکال نداره اتفاقا منم امروز یه پیرزن توی مسجد اینجوری حالمو گرفت ولی من خیلی دلم شکست 

اشکال نداره اتفاقا منم امروز یه پیرزن توی مسجد اینجوری حالمو گرفت ولی من خیلی دلم شکست 

وای دقیقا منم خیلی ناراحت شدم حتی از برادرش که بنده خدا اصلا خونه نبوده و سرکاره بدم اومد خانوادگی اخلاقشون اینطوره چیه ادم اینطور باشه

اینکه خوبه ما چند سال پیش قبل کرونا عید دیدنی رفتیم خونه عمم،خونه دختر عمم هم دقیقا کنار خونه عمم بود ولی ما قصد رفتن نداشتیم،خلاصه ما از خونه عمه خداحافظی کردیم اومدیم پایین سوار ماشین بشیم بریم یهو شوهر دختر عمم از خونشون اومد بیرون یهو مارو دید فکر کرد میخوایم بریم خونشون گفت عه ما خونه نیستیم رفتیم عید دیدنی😂😩بخدا نمیدونستم بخندم گریه کنم آخه مرد حسابی از در خونت اومدی بیرون میگی ما خونه نیستیم رفتیم عید دیدنی🙃😑فقط تونستم بگم ما اصلا قصد اومدن به خونه شمارو نداشتیم حالا اونم هی تاکید میکرد آره رفتیم خونه برادرم عید دیدنی نیستیم😂😂😂