2777
2789
عنوان

استخاره رو چی کار کنم؟

3214 بازدید | 393 پست

دوستان خوبم دیدم خیلیا استخاره میخوان و نمیدونن باید چه کار کنن

من توضیح میدم در اخر هم اگه کسی خواست درخدمتم. 

استخاره دوتا شرط داره:

1️⃣ شخص با عقل خودش بسنجه.

2️⃣ مشورت بکنه. 

✅ اگر به نتیجه نرسید استخاره بکنه. 

🚫 علمای بزرگ در این زمینه استخاره در ازدواج رو قبول ندارن. میگن با تحقیق و مشورت باید به نتیجه برسه. فقط امر ازدواج استثنا شده

🚫 استخاره فا.ل نیست از فا.ل زدن به قرآن نهی شده. ( اینکه ببینیم آینده چی میشه و اینا درست نیست) 

🔸

☑️ استخاره چند نوع داره که دو نوعش رو توضیح میدم. 

1️⃣ با تسبیح: نیت میکنیم سه تا سوره توحید بعد استغفار و سه صلوات. اندازه یک مشت از اول تسبیح جدا میکنیم و اون یک مشت رو دوتا دوتا به سمت سر تسبیح کم میکنیم. اگر دوتا موند بده اگر یکی موند خوبه. 

2️⃣ باقرآن : با قرآن دقیق تر هست. روایت از امام صادق علیه السلام هست که اصل اینه خود فرد برای خودش استخاره بگیره مگر اینکه نتونه و به دیگری بسپره. 

استخاره با قرآن هم مثل بالا نیت بعد سه تا قل هو الله سه تا صلوات و استغفار. قرآن رو توی دست میگیریم و باز میکنیم. صفحه فرد جواب استخاره هست. البته استخاره با قرآن نیازمند تفسیره لذا اگر جوابشو خواستید صفحه رو برای من بفرستید جوابشو عرض میکنم. 

✅ بهترین زمان استخاره بعد از خواندن نماز واجب هست

🟢 اگر کسی استخاره خواست و خودش نتونست بگیره بگه من میگیرم براش. البته حتما شرایط بالا رو داشته باشه. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

✅لینک این تاپیک رو یه جا ذخیره کنید هر وقت نیاز داشتید مراجعه کنید

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برام با تسبیح بگیری ببینی چی میاد برام از شوهرم جدا میشم یا ن

خودت بگیر راحته. توضیح دادم

ولی سوال اینه اگه بد بیاد طلاق نمیگیری؟ 

خودت برام بگیر اسمم فاطمه هست ببین اگه بد اومد جدا میشم یعنی

اگه خوب بیاد جدا نمیشی؟ 

[QUOTE=334698932]اگه خوب بیاد جدا نمیشی؟ [/QUشما مگه بلد نیستی برام بگیری آبجی

بلدم بگیرم ولی میگم اول باید تکلیف خودتو مشخص کنی بعد استخاره بگیری. اگر استخاره جوابش طوری باشه که طلاق نگیری انجام میدی؟ اگر طلاق نگیری یعنی یه روزنه ای توی زندگیت هست که میتونی ادامه پس جای استخاره نیست اگر هم نمیتونی ادامه بدی و هیک جوره نمیتونی زندگی کنی یعنی بازم جای استخاره نیست

بلدم بگیرم ولی میگم اول باید تکلیف خودتو مشخص کنی بعد استخاره بگیری. اگر استخاره جوابش طوری باشه که ...

میخوام زندگی کنم اما شوهرم میگه ن بگیر ببین جدایی برامون میفته 

فقط خدااااا
عزيزم میشه واسه من استخاره بگیرید تایپک صبح گفتم جواب ندادین 

گرفتم جوابشو دادم دیگه

سلام ثواب داره میشه برای من استخاره کنید امسال کنکور دانشگاه دولتی قبول میشم شهر خودم یا نه؟ 

من خودم نمیتونم بگیرم برای خودم‌ 

تلاش می‌کنم نمیخوام شرمنده مامانم شم چشم و امیدش ب منه خیلی خجالت میکشم تو روش 😔

کاش آتیش بگیره اونی که کنکور رو گذاشت وسط 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
میخوام زندگی کنم اما شوهرم میگه ن بگیر ببین جدایی برامون میفته 

این فا. ل زدنه درست نیست.