2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..اسمتو دیدم کلی ذوق کردم...اسم پسرم سهنده ..صداش میکنم سهندی🤗☺️

همون مولفیکس میبندم 

یا دیر به دیر عوض میکنی و یا سایزش براش بزرگه

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

من برا پسرم مای بیبی استفاده میکنم خوبه 

کوکومی هم گاهی استفاده میکنم اما کیفیتش پایینتره 

هرچی گرفتی نارسیس نگیر خیلی بده

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

عزیزم..اسمتو دیدم کلی ذوق کردم...اسم پسرم سهنده ..صداش میکنم سهندی🤗☺️ همون مولفیکس میبندم  ی ...

قبلا جان ببه میبستم خیلی خوب بود ولی الان گیر نمیاد خیلی ظریف و نازک بود انگار چیزی نبستم با قدرت جذب بالا..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
من برا پسرم مای بیبی استفاده میکنم خوبه  کوکومی هم گاهی استفاده میکنم اما کیفیتش پایینتره  ...

مای بیبی خوبه اما قدرت جذبش زیاد بالا نیست..سریع باد میکنه و سنگین میشه

عزیزم..اسمتو دیدم کلی ذوق کردم...اسم پسرم سهنده ..صداش میکنم سهندی🤗☺️ همون مولفیکس میبندم  ی ...

🥰🥰 خدا برات نگهش داره 

سایز ۱ میبندم 

پسرم‌تازه ۷ روزش‌شده‌ امروز‌

🥰🥰 خدا برات نگهش داره  سایز ۱ میبندم  پسرم‌تازه ۷ روزش‌شده‌ امروز‌

همونه دیگه...یک براش بزرگه 

معمولا من تا دوهفتگی صفر میبستم