2777
2789
عنوان

راه های تقویت اسپیکینگ زبان

78 بازدید | 4 پست

ببینین من گرامر و مسلطم الان تقریبا مشکل اینه ک نمیتونم صحبت کنم روی صحبت رو ندارم یا هرچیز دیگه ای.

مدرک touch 4 رو دارم و دیگه نمیخوام تو کانون ادامه بدم چون رو اسپیکینگ تمرکز نداره فقط گرامر و امتحانای کتبی

چه راه هایی برای تقویت انگلیسی حرف زدن دارین؟

سعی کن خیلی گوش کنی و در نهایت با صحبت کردن یاد می گیری که صحبت کنی. کاملا طبیعیه در ابتدا کلی اشتباه داشته باشی، ولی به تدریج بهتر و بهتر میشی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اول باید کلی مکالمه کتابا رو حفظ کنی

میدونی معلم ما میگفت شما بلدید حرف بزنید فقط چون تو شرایط قرار نگرفتین نمیتونین حرف بزنین

مثلا اگه کسی رو داشته باشی باهاش انگلیسی حرف بزنی سریع اسپیکینگ رشد میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فيلم و سريال زبان اصلي نگاه كن و جملاتشون رو بنويس و هي پاز بزن و ريپيت كن ، از رو ديالگ جملات و اصطلاحات پر كاربرد و حفظ كن

راديو و اخبار انگليسي گوش بده 

به صورت موضوعي پادكست گوش بده 

يكم راه افتادي در حد ايلتس ٥-٥.٥ توي كانال اموزش اسپيكينگ توي تلگرام دنبال پارتنر اسپيكينگ زبان باش كه روزي ١ ساعت باهم تمرين كنين  

من استادم  پارتنرم شد

همش  چت و مکالمه انگلیسی 

اگ خواسی ایدی میدم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست