2777
2789
عنوان

سهمیه بچهای ایثارگر حلاله؟

2195 بازدید | 88 پست

باافتخار پدرم جانبازه 

به دختر عمو همسرم  گفتم فلان استخدامی قبول شدم  یجوری باهام حرف زد انگار هیچی بارم نبوده ولی جوابشو ندادم و پشیمون شدم گفتم بابام ایثارگره اشتباه کردم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چرا حلال نباشه؟

اصلا یجوری باهام حرف زد گفتش اصلا خونده بودی یا جلو همه بلند گفت  که اره مثلا این سهمیه داره  داشت میسوخت من سات موندم شما جای من بودبد چی میگفتید بهش

بله همه جای دنیا بچه نوه ها حتی نتیجه های کشته شده ها اسر و مجروحین جنگی از خدمات دولتی و سهمیه ها استفاده میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من پدرم ایثارگر و جانبازه استفاده نداشتیم کلا خواهر برادر،حلاله بنظرم چون من پدرم الان با دستگاه اکسیژن نفس میکشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

ن چون با تلاش و خوندن ب اون رتبه نرسیدن 

فامیل ما با همون الان رفته دندون در صورتی ک معلمیم زیادیش بود

حق بچه هایی ک ماهها دارن درس میخونن ضایع میشه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آدمای عادی هیچ کدوم راضی نیستن،مثلا من خودمو کشتم واسع درس. همه عمرمو درس خوندم الان بیکار نشستم نو ...

اونا با خودشون رقابت میکنن با صنولی های اختصاص یافته بین خودشون و با شماها رقابتی ندارن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.