ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
نه به قرآن دیگه دارم قرآن رو قسمش میدم واقعا چیکار کنم ساعت ۵ جفتشون رو می بینم لعنت ب ...
نرمال رفتار من
ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
نه به قرآن دیگه دارم قرآن رو قسمش میدم واقعا چیکار کنم ساعت ۵ جفتشون رو می بینم لعنت ب ...
نهههه
میگم تو به پسره بگو الکی یه چیزی گفتی
اخه هرکاری کنی اون پسره خیلی پرو میشه
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
خیلی ناراحتم😭 به نظرم بشینم یه گوشه تا حد امکان هم صحبت نکنم این چطوره؟
نههه ، اتفاقا عادی باش ولی بزن زیر همه حرفات ، زیربار نرو ک کراشی رو پسره چون بد میشه