2777
2789
عنوان

هاشور ابرو

1572 بازدید | 10 پست

دوستان من ابروهام خيلي كم نيست از ٢٠ مثلن ١٥ تاژ ابرو ندارم و لابلا ابروهام يكم خاليه

كسايي كه هاشور كردند راضيند؟

سايه بهتره يا هاشور؟

سن بالا نميبره؟ چند وقت مفيد ميمونه؟ جاش نميمونه مثل تاتو قديمي؟

ممنون كه وقت ميزاريد و پاسخ ميديد.

عزیزم من تتو کارم .شرایط شما فقط هاشور اصلا سایه نزن.موندگاریش کمتر از تتوهای سابقه که به نظرم یه حسن خوبه .اگه مدل ابروتو دوست داشتی میتونی تا کمرنگ شد بری برا ترمیم

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر دنبال یه کار طبیعی و یک مجموعه حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم  حتما برید مجموعه مریم حمزه ای

تو سایتش برید اطلاعات شعبه ها و نمونه کار پیگمنتراشون هست

من خیلی استرس داشتم و دو دل بودم و میترسیدم ابروهام خراب بشه و بعدا پشیمون بشم ، یه مشاوره حضوری رفتم سالن نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم و فهمیدم دقیقا با عکسایی ک تو پیجشون میذارن یکیه، پیگمنتراشون خیلی خوب و با حوصله مشاوره میدادن، منم جواب همه سوالامو گرفتم و استرسم کلا برطرف شد

https://maryamhamzei.com/

این پیج اینستاشون

من متنفرم از هاشور

خداروشکر ابروهام پره اما حتی اگر کچل هم بود هاشور نمیزدم

خیلی مصنوعیه

بعدشم تا همیشه باید یه مدل باشه ابرو که بی نهایت خسته کننده اس

یه سایه آکوا بخر هر روز ابروت رو یه مدل طراحی کن خراب بشه هم چندساعت بعدش پاک میشه مثل تاتو و هاشور نیست که پشیمونیش سالها طول بکشه

.Pain🔥you made me a believer

من هاشور کردم ابروم اصلا راضی نیستم چون رنگ نگرفته ابروم ارایشگرم میگفت به جنس پوست  مربوطه 

خواهر شوهرم جای دیگه رفته اول سایه زده داخل ابروش گفته جلسه بعد هاشوز میزنم رو سایه

سن بالا نمیره اصلا چون موهای ابروت سرجاشن فقط جای خوب برو که خط خطی نکنه مثل ابروی عروسک ها

ماندگاریش هم بستگی به خیلی چیزا داره 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

نه دیگه وقتی ابرو ایرادی داشته باشه هاشور کردن بهتر از نکردنه   ابروی من خالی شده بد جور و مجبورم این کار رو بکنم اگر هاشور کار وارد باشه به کارش خوب میشه . موندگاریش به پوست هم بستگی داره . و مثل تتو های قدیم نیست که دیگه جاش بمونه و نره . الان مال من پاک شده بعد فکر کنم دو سال هم پاک شد شایدم کمتر . وقتی تو خود ابرو کار میشه اصلا بد نمیشه  

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

نمونه كاراي ارايشگرمو ديدم

بتظر خوب مياد

كلن كار ابروس خوبه

منم معمولن يه مدل ابرو برميدارم

خيلي كوتاه يا نازك بهم نمياد

تصميم سختيه برام

ممنون از راهنمايي هاتون

سلام خانوما کسی هست لطفا من رو راهنمایی کنه ؟

من ابروهام رو فیبروز زدم ولی رنگش رو دوست ندارم ارایشگرم گفت با رنگ ابرو فیبروز ابرو هم رنگ میگیره ولی رنگ زدم نگرفته .ابروم روشن شد ولی فیبروز همچنان تیره هست بنظرتون چی کار کنم؟ ممنووونم

سلام خانوما کسی هست لطفا من رو راهنمایی کنه ؟ من ابروهام رو فیبروز زدم ولی رنگش رو دوست ندارم ارایش ...

مگه چه رنگی زدی؟منم میخوام میکرو بلیدیبنگ انجام بدم ولی میخوام طبیعی باشه نه روشنتر از ابروم نه تیره تر .نمیدونم  رنگ شماره 2 خوبه یا همون دودی رنگ یا قهوه ای سوخته ؟