کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 عنوان این برای کادو تولد خوبه؟ 685 بازدید | 31 پست اولین تولدشه ک باهمیمبنظرتون خوبه؟قیمتشم ۹۳۰چون باکسش قشنگه میگماینو باز باید توی باکس دسته دار بزارم؟همین کافیه؟ بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست! 1403/01/19 | 12:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 ی چی خاص بخر براش چی مثلا؟سنشم کم نیست ۲۵ سالش میشه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13656 چی مثلا؟ سنشم کم نیست ۲۵ سالش میشه انگشتر عقیق دراگونطراحی چهرش همراه با ی خطاطی قشنگ(میتونی بدی با خطاطی برات شعر بنویسن یا تومار عاشقانه چیزی بنویسن)ازاین گردبند چوبی یا رزین که عکس چشم طرف روشه یا دستبندش فقط زنجیرایناش نقره باشهازاین پکا که ساعت انگشتر کیف پول فندک داره کامل ازیه برندباشهگیتار متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
bahariyam عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2522 چرا من نمیفهمم این چیه ؟🥲💔آها فهمیدم ست کیف و کمربنده؟ هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩🦯
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 انگشتر عقیق دراگون طراحی چهرش همراه با ی خطاطی قشنگ(میتونی بدی با خطاطی برات شعر بنویسن یا تومار عا ... اوووه در اون حد نمیتونم هزینه کتمگیتار و ... خیلی گرونه واقعانهایت ۱۵۰۰ میتونم خرج کنمبعد اینکه سلیقه نیست این چیزا زیاد، ولی طراحی چهره خوبه ک عکس خوبی ندارم ازش زیاد بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 چرا من نمیفهمم این چیه ؟🥲💔 آها فهمیدم ست کیف و کمربنده؟ اره ست چرم گاویه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13181 اسی این باکسش خیلی قشنگه ولی نمیدونم چرا این تصور رو دارم باکس به این قشنگی رو باز کنه بعد ببینه کمربنده میخوره تو ذوقش.. که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار...🌱
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 ی ۵۰۰ بزار روش ی ساعت بخر همیشه اپل واچ دستشهبنظرت با دوتومن میشه ساعت خوب گرفت؟ بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
2n عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2812 انگشتر عقیق دراگون طراحی چهرش همراه با ی خطاطی قشنگ(میتونی بدی با خطاطی برات شعر بنویسن یا تومار عا ... از کجا بگیرم ابن انگشتر رو؟
fffffffffhf عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 9746 این خوبه یه ماگ حرارتی هم بخر تو سایتا سرچ کنی سفارش میدی عکس خودش میندازن روش بعد آب جوش بریز تو ماگ عکسش ظاهر میشه قیمتشم صدو خورده ای من واسه داداشم سفارش دادم جالب بود
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 چی هست؟ از کجا سفارش دادی؟ سفارش ندادم هنوزکمربند و کیف پول جیبیهبنظرت چی خوبه؟ بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
درجستجویخدا عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13654 همیشه اپل واچ دستشه بنظرت با دوتومن میشه ساعت خوب گرفت؟ ساعت خوب اره