2821
2789
عنوان

18سالگی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست
مگه قرار بود تو این سن چی بلد باشی ک الان نیستی؟زندگی تازه از الان به بعد شروع میشا دیر نیس

خیلی چیزا و کارا رو بلد نیستم از دختر بودن چیزی بلد نیستم 😂😂شبیه پسرام آشپزی بلد نیستم خیلی خجالتیم زیاد تو جامع نبودم زبون حرف زدن و ندارم دوست داشتن مدرک ی حرفه ای و گرفته باشم هیچ حرفه ای بلد نیستم 😐هی فردا فردا کردم دوست داشتم برم بیرون مدرک حسابداری بگیرم تن مغازه بابام اینا حسابدار بشم می‌دونم دیر نشده الآنم ولی خب دوست دارم مدرک میکاپ گرفته باشم ولی تا الا هیچ کودوم و انجام ندادمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع مثلا همین باشگاه رو هی امروز فردا میکنم زبان هم واقعا مهم نمیکشع علاقه ای ندارم 🥲🥲

به این فکر کن که بدنت اونقدر قدرت داره که میتونی خوش فرم ترین زن فامیل با خوش فرم ترین زن یه محل بشی در آینده😁

زبان واقعا نیازه الان

به این فکر کن که بدنت اونقدر قدرت داره که میتونی خوش فرم ترین زن فامیل با خوش فرم ترین زن یه محل بشی ...

اره خیلی خوبه می‌دونم خیلی زبان مهمه و خیلی کاربردیع ولی واقعا علاقه ای ندارم به ورزش خیلی علاقه دارم ولی دوست دارم ی حرفه ای هم در کنار این ورزش باشه ولی نمی‌دونم چی😂😐🥲

ع خوبه پس 🥲هعییی

نمیخواهی با من شروع کنی برا سال بعد ۲تایی ی مشاور بگیرم چندماه درس خوندن بعدش کلی آزادی می ارزه بخدا

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز