2821
2789
عنوان

18سالگی 😭

156 بازدید | 22 پست

من دو ماه دیگ هیجده سالم میشه هیچ کاری نکردم هیچی بلد نیستم نیمدونم باید چیکار کنم از کجا شروع کنم نیمدونم هدفم چیه به چی علاقه دارم حس میکنم بر شروع انجام کاری دیره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عههه منم ۲ ماه دیه ۱۸ سالمه نمیدونم چند چندم هیچ هدفی ندارم ولی میخوام تابستون کار کنم پول جمع کنم از پاییز برم مشاوره بگیرم سال بعد کنکور در بیان

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
چرا فک میکنید ۱۸ سالگی چیز خاصیه😐😂من ماه پیش ۱۸ شدم همه چی مثل سابق بوده و هست

خوب آخه از بچگی میگفتم تا این سن خیلی کارارو قرارع انجام بدم الان هیچ کاری انجام ندادم خیلی هم زود گذشت 

عههه منم ۲ ماه دیه ۱۸ سالمه نمیدونم چند چندم هیچ هدفی ندارم ولی میخوام تابستون کار کنم پول جمع کنم ا ...

خوبه حداقل هدف داری میخای کنکور بدی من به درس علاقه ندارمممم🥲

منک برا ۱۸ سالگیم کلی ذوق کردم از نظر خودم عاقل تر و پخته تر شدم و همه اتفاقای قبل ۱۸ سالگی برام تجربه بود و الان خیلی چیزا رو درک میکنم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خوبه حداقل هدف داری میخای کنکور بدی من به درس علاقه ندارمممم🥲

منم علاقه ای ب درس ندارم ولی چاره ای جز اینم ندارم همیشه اونطور ک دلمون میخواد زندگیمون‌ پیش نمیره

تو ی سال بخونی بعدش میری دانشگاه دیگه لازم نیست بخونی یکی از فامیلای پدرم میگفت ما تو دانشگاه شب امتحانی می‌خونیم خلاصصص

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز