2777
2789
طلا فروش عید بمن گفت تا ابان تا4700 هم میره حالا نمیدونم تا چه حدی حرفش درست بوده باشه

درست گفته ترامپ بیاد بدبختیم 😭😭😭

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره باید قبل انتخابات میخریدیم دقیقا از ۸ اسفند اینا بود یهو همش طلا گرون شد 

اصلا همه چی به زور نگه داشته شده بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییییی  دیگه میگن ۳ سال دیگه طلا ۲۰ ملیونه ببین‌اون موقع چ حسرتی بخوریم

خدانکنه اونموقع من ایران باشم دعاکنین مهاجرت کنم الانم میگم طلا بخرم پول جمع شه برا مهاجرت 😭😭😭😭 

میکم روند نزولی شروع شده  متوجه میشی ایا؟ یا باید با اشاره بگم

فهمیدم عزیزم چرا عصبانی میشی🥴🥴

ولی تا ۳ نمیاد بنظرم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خدانکنه اونموقع من ایران باشم دعاکنین مهاجرت کنم الانم میگم طلا بخرم پول جمع شه برا مهاجرت 😭😭😭😭& ...

ی کاری میکنن مهاجرتم نتونیم کنیم

زودتر کاراتو کن هرچی بگذره بدتر میشه

نمیدونم چرا عصبی شدم😂 باید دید ایران جوابی ب اسرائیل میده یا نه  اگه همه چی آروم بشه میشه ام ...

بده نده نهایت ۱۰۰ تا ۲۰۰ پایین بیاد

بده نده نهایت ۱۰۰ تا ۲۰۰ پایین بیاد

اینجوری نیست هم‌طلای جهانی خیلی رفته بالا هم دلار 

یهو جفتش اصلاج کنه راحت میاد پایین

طلای جهانی ۵۰۰ دلار یهو کشید بالا دلار یهو شد ۶۵ باهم رفتن بالا یهو

۳۶۰۰

میخرن....

سه ونهصده

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
آبان ۱۴۰۱ طلا فروختم گرمی ۱۳۰۰ الان ۳۶۰۰ مثلا تا کجا بیاد پایین تا ۲؟! یک مقدار میاد پایین دوباره می ...

منو بگو که ۱۴ فروردین ۳۳۵۰ فروختممممم تو این ۵ روز ۹ میلیون ضرر دادیم 

۳۶۰۰ میگن بازم اصلاح میکنه  البته به شرطی گه یهو ایران جواب اسرائیل رو نده😂

صد تومن ارزون شده ها بعد اون همه افزایش. به این میگی بدجور ارزون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را