2777
2789
وا خبر نداری تا چند رفت بالا؟ نسبت ب دیروز پریروز اومده پایین بازم پایین تر میاد احتمالا

مامان منم دقیقا اینطوریه فکر میکنه طلا میشه گرمی هزار تومن ب این میگه ریزش😂😂😂دیروز تا ۳۷۰۰ رفت پس امروز ۱۰۰ ریزش داشت دیگه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ما که طلا گرمی ۱۰۰را دیدیم از ریزش نگو .۳۶۰۰فاجعه ست

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یعنی کی بخریم  من اولا اسفند دیدم ۲ میلیون ۷۵۰ بود 😭😭😭😭😭😭😭اونموقع نخریدم گفتم شاید یکم پایین بیاد بعد دیدم همش میره بالا در عرض یه ماه و نیم یه میلیونی رفت رو قیمتش 

مامان منم دقیقا اینطوریه فکر میکنه طلا میشه گرمی هزار تومن ب این میگه ریزش😂😂😂دیروز تا ۳۷۰۰ رفت پس ...

میکم روند نزولی شروع شده 

متوجه میشی ایا؟ یا باید با اشاره بگم

ماشینم  یهو کشید بالا مخصوصا بعد خبری دادن گقتن ارز نداریم  به خودرو ساز بدیم

هفته پیش ۷۵۰ به همسرم هرچی گفتم بگیر گفت نمایشگاهی گفته پارسال تا ۱۲۰۰رفت بعد اومد پایین حالا الان زنگ زده ۸۷۰ شده گفته تحویل بگیر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برای ما که طلا گرمی ۱۰۰را دیدیم از ریزش نگو .۳۶۰۰فاجعه ست

وای من اون زمان که طلا گرمی ۱۰۰ بود یادمه تو تاکسی بودم میگفتن وای طلا گرون شده و شده ۱۰۰ هزار اونموقع صدهزار برامون زیاد بود انگار همین دیروز بود 

یعنی کی بخریم  من اولا اسفند دیدم ۲ میلیون ۷۵۰ بود 😭😭😭😭😭😭😭اونموقع نخریدم گفتم شاید یکم پ ...

من قبل عید گرفتم گرمی ۳۲۰۰ طلافروش گفت بعد تعطیلات میره ۳۵۰۰ تا ۴ هم میره همسرم گفت این میخواد طلا بفروشه!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای من اون زمان که طلا گرمی ۱۰۰ بود یادمه تو تاکسی بودم میگفتن وای طلا گرون شده و شده ۱۰۰ هزار اونمو ...

هییییی 

دیگه میگن ۳ سال دیگه طلا ۲۰ ملیونه ببین‌اون موقع چ حسرتی بخوریم

وای من اون زمان که طلا گرمی ۱۰۰ بود یادمه تو تاکسی بودم میگفتن وای طلا گرون شده و شده ۱۰۰ هزار اونمو ...

مون سال برای مادرم کادو طلا خریدی شد 2600 کلش همه میگفتن چقد گرون خریدید.ابان رفتیم تعویض کنیم همون طلا شده بود 52 تومن این همه رفته بود روش ینی حدود50 میلیون اومده بود روش

من قبل عید گرفتم گرمی ۳۲۰۰ طلافروش گفت بعد تعطیلات میره ۳۵۰۰ تا ۴ هم میره همسرم گفت این میخواد طلا ب ...

طلا فروش عید بمن گفت تا ابان تا4700 هم میره حالا نمیدونم تا چه حدی حرفش درست بوده باشه

من قبل عید گرفتم گرمی ۳۲۰۰ طلافروش گفت بعد تعطیلات میره ۳۵۰۰ تا ۴ هم میره همسرم گفت این میخواد طلا ب ...

اره باید قبل انتخابات میخریدیم دقیقا از ۸ اسفند اینا بود یهو همش طلا گرون شد