بچها من نمیدونستم رژ لب برا جنین ضرر داره تو ماه اول همش رژ میزدم و آرایش میکردم اشکال نداره؟ضرر نداشته باشه
فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم میگن بچه اوتیسمی میشه ...حتی تونر صورت که هم میگن نزنین
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
رژ لب معمولی؟ الان میگن حتی تونر صورت هم نباید زد😔
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم میگن بچه اوتیسمی میشه ...حتی تونر صورت که هم میگن نزنین
نه اون قدر که گوشی و اشعه واینا ضرر داره ،اینا نداره .اگر تلویزیون بزرگ دارید حداقل فاصله ۲/۵متری را باهاش رعایت کن،استفاده از گگوشی را کم کن،اگر مودم دارین تو اتاقی که زیاد هستی نگذارش
نه اون قدر که گوشی و اشعه واینا ضرر داره ،اینا نداره .اگر تلویزیون بزرگ دارید حداقل فاصله ۲/۵متری را ...
مرسی عزیزم
1
5
10
15
20
25
30
35
40