2789
عنوان

درد مفصل فک

1965 بازدید | 83 پست

دوستان این تاپیکو زدم برای اینکه کساییکه این مشکلو دارن از روند درمان و علائم بیماری هم باخبر باشیم تا شاید بتونیم یه راه‌حلی برای این مریضی پیدا کنیم انشالله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم میگم مفصل فک رو برات جا میندازن ،من رشتم فیزیوتراپیه ولی هنوز تموم نکردم چند جلسه بری فیزیوترا ...

مگه در رفتگیه؟؟ به دکترمم گفتم فکم در رفته گفت نه کامل توضیح نداد

من حدود ۲ سال پیش فکم شروع کرد به تق تق کردن و گاهی یهو قفل میکرد و بعد چن لحظه درس میشد ولی بعد ۵   ۶ ماه صداش قطع شد ولی دیگه نتونستم کامل دهنمو باز کنم فقط به اندازه دو انگشت نمیدونم چرا این مشکل برام ایجاد شد الان مشکل دندون دارم ولی هرجا میرم بخاطر محدودیت حرکت نمیتونن دندونمو درس کنن کاش با فیزیوتراپی واقعا حل بشه 

عزیزم میگم مفصل فک رو برات جا میندازن ،من رشتم فیزیوتراپیه ولی هنوز تموم نکردم چند جلسه بری فیزیوترا ...

مشهدم راستش این متخصصی که میرم همه مراجعینش مشکل فک دارن عموما همین تق تق فک و محدودیت باز کردن دارن و واسه همه نایت گارد تجویز میکنه پس اگه فیزیوتراپی جواب میده این کارو دکتر انجام نمیده؟

مشهدم راستش این متخصصی که میرم همه مراجعینش مشکل فک دارن عموما همین تق تق فک و محدودیت باز کردن دارن ...

عه چقد خوب منم مشهدیم ولی دانشجوی اونجا نیستم ،توی مشهد دکتر نگهبان و سنجری خوبن یه ویزیت برو پیششون ببین چی میگن ،جفتشون فیزیوتراپیستن و از استادا بودن