2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا تو خونه انجام نده ، موفق نمیشی

چون هم کثیف کاری داره هم بلد نیستی داغون میکنی پوستتو

یه آرایشگاه معتبر برو اپلاسیون کار داشته باشه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

میبخشی ها من یه دفعه تنهایی اینکار را کردم چشمت روز بد نبینه مردم و زنده شدم بعدم جای تمام موها دونه زد و التهاب پیدا کرد ‌دیگه همیشه کرم موبر میزنم .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

اگه میخوای موم خوبی بگیری موم‌کنسروی سکرت لیدی بگیر داغش اصلا پوست رو نمیسوزونه اما باید بلد باشی کارباهاش رو دردش کمتر بقیه موم‌هاست ولی باید فقط روی مو بخوره اگه جایی بدون مو بخوره کندنش سخته ، اگع دیدی در نیومد اشتباهی ریختی جایی با وازلین درش بیار 

منظورم اینه بار اولمه میخام موم بندازم قبلا کرم موبر و تیغ و واجبی همه جی امتحان کردم ولی کامل نمیره ...

تیغ خب خیلی بده الان برا همینه مو ضخیم تر میشه دیگه کامل از بین نمیره 

اگر از این بابت اذیتی و رشدشون جوریه که اذیتت میکنن با لیزر شرشونو بکن راحت بشی