2821
2789

علت کم خونی اول باید پیذا بشه

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=334678805]از اول مامانم کم خونه🥲💔[/QUOTE  هموگلوبین و هماتوکریتش چنده

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
[QUOTE=334678805]از اول مامانم کم خونه🥲💔[/QUOTE  هموگلوبین و هماتوکریتش چنده

تلگرام دارین آزمایششو براتون بفرستم؟

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
هموگلوبینش ۷ونیم

پس زذنش نیازه گرچه باز باید علت مشخص بشه چ میخوتد کلیوی باشه چ گوارشی و.... 

پس زذنش نیازه گرچه باز باید علت مشخص بشه چ میخوتد کلیوی باشه چ گوارشی و.... 

مریض میکنه؟

عوارضش چیه

میگن یبار زدی باید هرسری بزنی

مریض میکنه؟ عوارضش چیه میگن یبار زدی باید هرسری بزنی

ببینین با توجه ب سنشون حتما باید بزنن... و زدنش بهتره.. مورد بعدی دنبال علت کم خونی باید باشین..  دوتا ازمایش لخرشو دارین؟ 

ببینین با توجه ب سنشون حتما باید بزنن... و زدنش بهتره.. مورد بعدی دنبال علت کم خونی باید باشین..&nbs ...

اره دارمشون

اره دارمشون

بفرست

2790
2823
2791
2779
2792