2777
2789
عنوان

لیـزر

154 بازدید | 18 پست

خانمهـا من دیروز جلسه ی سـوم لیزرم بود. دو جلسه ی اول یک مرکز دیگه رفته بودم دیروز یک مرکز دیگه(دستگاه ها یکـی بود) ولـی حس میکنـم بیکینـیُ با دقت نـزد.میتونـم یکی دو هفته ی دیگه برم دوبـاره لیزر؟! یا تاثیـری نداره؟! باید بذارم سه هفته بگذره؟! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهان به من گفتم کندلاا برو در هر صوزت زوده کی بهت گفته بیا؟؟

کنـدلا چـون درد داره من نمیتونم برم. 

از دستگاهـی ام که میرم خیلی راضیـم. 

کسـی نگفت بیا خودم وسواس گرفتـم که درست نزده دوباره برم. 

کنـدلا چـون درد داره من نمیتونم برم.  از دستگاهـی ام که میرم خیلی راضیـم.  کسـی نگفت بیا ...

منم تیتانیوم۲۰۲۳ میرم.ینی دردش از همه دستگاهاکمتره؟ 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

کنـدلا چـون درد داره من نمیتونم برم.  از دستگاهـی ام که میرم خیلی راضیـم.  کسـی نگفت بیا ...

چجوری کندلا درد داره🥲

مگه بی حسی نمیزنید

من خیلی روی درد حساسم ولی ترجیح میدم زودتر نتیجه بگیرمممم باز خودت میدونی دایود خیلی بدرد ایرانیها نیمخوره برای اوایل کار اره ولی بعدش نوپ

منم تیتانیوم۲۰۲۳ میرم.ینی دردش از همه دستگاهاکمتره؟ 

دستگاه من ۲٠۲۴ـه.دستگاه هــای رولـی کلا درد کمتری دارنـد تا شاتی.من از چندتــا اپـراتور لیزرم شنیدم که شاتـی هـا یا کندلا مناسب پوست اروپـایی هاست (خیلی سفید با موهای بود) 

شما چند جلسه اس میری؟؟ راضی؟! 

دستگاه من ۲٠۲۴ـه.دستگاه هــای رولـی کلا درد کمتری دارنـد تا شاتی.من از چندتــا اپـراتور لیزرم شنیدم ...

درسته

اینطور ک من تحقیق کردم شاتی مو رو از یه جا به بعد کلا از بین میبره و بخاطر همین دردش بیشتره البته بخاطر همینکه رشد مو کلا صفر میشه برای بدن مضره چون چرخه طبیعی اینه که موها ب دلایلی رشد کنن.

من دو جلسه رفتم و فعلا بله راضی ام

البته جلسه اول درد نداشتم کلا، دومی یکم سوزش بود

خدا ب داد بعدیا برسه🤭😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

جان؟ 

جانت سلامت

بیکینی من با ژیلت میزنم سالای دیگ میرم لیزر

خب کسی که لیزر میکنه قبلش باید ژیلت برنخ اما مجردم همیشه شرمنده اون وسطو خیلی نمیتونم بزنم بعدا واسه لیزر نمیتونم بزنم چیکار کمم

بعد واسه روشن شدن تاثیر داره؟