عه چه خوب شد که طراحی لباس خوندی چون منم خیلی دوسدارم طراحی لباس بخونم و بعدم مزون بزنم. فقط میترسم ...
اختیار داری عزیزم این چ حرفیه راحت باش🌸
١. ببین اگه واقعا علاقه داری به هنر و کارای دکوراتیو یا استعدادشو تو خودت میبینی برو سمتش! چرا هنرتو رو نکنی!؟ من قبل از اینکه وارد اینکار شم خیلی حرص میخوردم که اره همه دارن پول درمیارن و منی که از بچگی هرسال رتبه نقاشی میاوردم الان هنرم خاک خورده و.. خلاصه عزت نفس نداشتم!
٢. راجب اشباع بودنشم باید بگم اره دست بالای دست زیاده.. اما جایی مث تهران و اصفهان ممکنه خیلی جوابگو نباشه ولی جمعیتم زیاده! تو استان هایی که تولیدی و مزون ب اونصورت جا نیوفتاده خیلی درامد داره اما با این حال چیزی ک فراوونه خانوم! روز ب روز بیشتر به استایل و زیباییشون اهمیت میدن! صنعت پوشاکم مث خوراکیه هیچوقت از بورس نمیوفته چون نیاز جامعه س!🤗
٣. واسه آموزششم راه درازی نداری من اولش خیلی سختش گرفته بودم هی میگفتم الان ک لیسانس نقاشی دارم پاشم برم ایتالیا ارشد مدو بخونم صرفا جهت تنوع و پرستیژ وگرنه آش دهن سوزیم نیس! این شد که من بنا به دلایلی پشیمون شدم (اگه بگم به چه دلیل خیلی لوس میشه😁)، این شد تهران دوره گذروندم. مهم اینه ک چیزی ک لازم باشه رو آموزش میدن حالا چه دانشگاه بری چه فنی حرفه ای جفتش یکیه! مگه اینکه خودت دلت بخواد مدرک دانشگاهی داشته باشی!
٤. عزیزم من چون سنندجم بیشتر لباس های مجلسی و نامزدی بغلشم مانتو، کت و.. اکسسوری هم مث کلاه و دستکش اینا. اینجا خانوما کردی هم میپوشن واسه مجالس. باید نیاز قشر مردمی که توش هستی رو بسنجی.
٥.سرمایه ش اگه مکان از خودت نباشه باید اجاره کنی و واسه دکور هم طراح داخلی استخدام کنی یخورده زیاده چون مزون باید شیک باشه حتما تا مشتری ترغیب شه. هزینه خرید پارچه و چرخ و.. هس اگه بتونی وام کارافرینی بگیری خوبه!
٦. اینکه چرا وارد کار طلا میشم یکی بخاطر درامد بیشتر و برند شدنه چون اغلب طراحا تو سه صنف برند دارن. از درامد مزون هم راضیم خوشبختانه مفرحم هس.
٧. ببین برای شروع اگه اینترنتی بفروشی خب ممکنه خیلیا اعتماد نکنن برا همین بغل پیج، سایت هم بزنی بهتره من خودمم از پیجی که یه سایت معتبر نداشته باشه خرید نمیکنم هیچوقت. در کل درامد خود مزون بیشتره قطعا! مشتری میاد میپوشه اندازه نباشه راحت عوض میکنه و بی دردسره خلاصه. تنها بحث اجاره مکانش مطرحه که بستگی به بودجه داره.🤗
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالاتتو داده باشم🥰 موفق باشی🩷🌸
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من دنبال بدل بودم با طلا روس آشنا شدم واقعا عالیه قیمتش خیلی پایینه تغییر رنگ نداره و فوق العاده شبیه طلا هس اما متاسفانه جز النگو و انگشتر چیز دیگشو پیدا نکردم
کاش طراحی کنن و وارد بازار بشه مثه گردنبند و دستبند و گوشواره