2777
2789
عنوان

طلا یا بدل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 46 پست
جدی؟ تهرانین شما خب فک کنم بستگی ب سطح رفاه ساکنین یه شهر داره شهرهای پرجمعیتم طبیعتا مرفه هاشون ...

نه اتفاقا نیشابورم، معمولیه از این جهت.

اولین و آخرین باری که بدل خریدم یه گردنبند بود چند سال پیش ۳۰۰ پول دادم، بعد که دیدم طلا گرمی ۱۲۰۰ و میتونستم مثلا یه انگشتر با اون پول بخرم درس عبرتم شد 😄

مامانم ، مادر شوهر، خواهر شوهر... یا حتی بقیه فامیل هم اصلا ندیدم بخرن، اونایی که دارن طلا میخرن؛ ندارن هم هیچی نمیخرن ولی بدلم نمیندازن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
شما که کارت طراحی الگو هست  حالا چه فرقی میکنه طلا گرون شده خوب عیار طلا را بیارن پایین تر&nb ...

این خیلی بهتره اتفاقا مد نظرم بود اما میخواستم وضع عموم جامعه رو بسنجم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا نیشابورم، معمولیه از این جهت. اولین و آخرین باری که بدل خریدم یه گردنبند بود چند سال پیش ...

چقدرم عالی صددرصد فاخر بودن زیباتره

فقط مدل طلاهایی ک بیشتر خانوماتون میندازن عربیه یا اروپایی؟

چون اروپایی مد روزم هس و مناسب هر نوع اوت فیتیه

عموم دنبال آرامش در بازارن حتی اگه ۵ ملیون هم میشه بشه ولی حداقل یه سال ثابت باشه

اره واقعا اغلب این واسشون مهمتره من خودمم هیچوقت تو طول عمرم بدل ننداختم اما خب باید دید نون تو چیه

چقدرم عالی صددرصد فاخر بودن زیباتره فقط مدل طلاهایی ک بیشتر خانوماتون میندازن عربیه یا اروپایی؟ چو ...

طلاهای ترک و ایتالیایی بنظرم خیلی قشنگ و خوبن😁

راستی عزیزم یه سوال شما که طلا یا بدل و...طراحی میکنی کاملا ذهنی هست و از خودت خلاقیت به خرج میدی یا مثلا از جایی الهام میگیری مدلارو؟

چقدرم عالی صددرصد فاخر بودن زیباتره فقط مدل طلاهایی ک بیشتر خانوماتون میندازن عربیه یا اروپایی؟ چو ...

مدل های تراش بدون نگین و ظریف

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
طلاهای ترک و ایتالیایی بنظرم خیلی قشنگ و خوبن😁 راستی عزیزم یه سوال شما که طلا یا بدل و...طراحی ...

موافقم فرانسویام شیکن

نه فدات ترکیبی مثلا خودم یه ایده ای دارم یخورده هم تو نت سرچ میزنم رو کاغذ پیاده میکنم

خوبه مینیمال هم آسونتره واسه طلاسازا هم ترنده

آره چون گرون هم هست مردم دنبال فیوژن و مینیمال و این چیزان 

موافقم فرانسویام شیکن نه فدات ترکیبی مثلا خودم یه ایده ای دارم یخورده هم تو نت سرچ میزنم رو کاغذ پی ...

اره اونام قشنگن👍

اها که اینطور پس.ممنون که گفتی عزیزم❤️🙏

یه سوال دیگه ام دارم بازارکار طراحی جواهرات خوبه یا ن؟

اره اونام قشنگن👍 اها که اینطور پس.ممنون که گفتی عزیزم❤️🙏 یه سوال دیگه ام دارم بازارکار طرا ...

خواهش گلم🌹

من فعلا تا الان طراحی لباس کار کردم

مزون و تولیدی دارم

میخواستم بزنم تو کار طراحی جواهرات بین طلا و بدل مونده بودم

اما طراحی جواهراتم شهرهایی پرجمعیتی که خانوماشون بیشتر ب خودشون میرسن و لارجن خیلی سود داره

دقیقا جواهرات رسمی بیشتر بین سلبریتیای خارجی مثلا تو فستیوال های هنرمندا و فرش قرمز و.. کاربرد داره

آره طرح جواهر هم واسه اجرت بالاش ، هم واسه نگین داشتن کم مشتری

خواهش گلم🌹 من فعلا تا الان طراحی لباس کار کردم مزون و تولیدی دارم میخواستم بزنم تو کار طراحی جوا ...

عه چه خوب شد که طراحی لباس خوندی چون منم خیلی دوسدارم طراحی لباس بخونم و بعدم مزون بزنم.

فقط میترسم یکم چون خیلیا میگن طراحی لباس تو ایران بازارکار نداره و بعدم الان مثل قارچ همه جا مزون زده شده و...یجورایی میگن بازار کارش اشباع شده

اما خب باز بعضیام میگن درامد مزون خیلی خوبه و ....حالا موندم چیکار کنم.

حالا الانم ببخشید چندتا سوال دارم اگر مایل بودی لطفا جواب بده.

یکی اینکه طراحی لباس رو از طریق دانشگاه بخونی بهتره یا از طریق دوره دیدن تو اموزشگاه های فنی حرفه ای؟

بین طراحی لباس و طراحی جواهرات کدومو ترجیح میدی شما از نظر بازارکارش؟

طراحی جواهرات رو باید دانشگاه رفت یا از تو آموزشگاه ها دوره دید؟

شما که مزون و تولیدی داری جسارتا چه چیزایی رو تولید میکنی و میفروشی؟(این مورد رو اگر دوسداشتی بگو وگرنه هیچ)

و اینکه برا شروع کار از چه چیزی شروع بشه بهتره.مثلا از شومیز از مانتو از عبا و.... کدومش بهتره یا همش باهم🤔

شما چرا میخواین تو حوزه طراحی جواهرات کار کنین؟ چون از درامد مزون راضی نیستین؟ یا چون میخواین راه های درامدتونو افزایش بدین؟ منظورم اینه درامد مزون بد بوده که میخواین بیاین تو کار طراحی جواهرات یا ن 

برا مزون زدن تقریبا چقدر سرمایه میخواد؟

و مورد آخرم اینکه برا شروع کار در حوزه مزون زدن اول اینترنتی شروع بشه و اگر استقبال شد مزون حضوری بزنیم بهتره.یا از همون ابتدا مزون حضوری داشته باشیم.کدومش بهتره

ببخشید که سوالاتم زیاد شدن شرمنده ولی اگر لطف کنی جواب بدی ممنون میشم🙏❤️