2777
2789
عنوان

نفرین مادر😐🙂

252 بازدید | 14 پست

مامانم بدجووووور نفرین می‌کنه یعنی سر یه مسئله ی ساده طوری نفریننن می‌کنه لباسشو پاره می‌کنه که هر لحظه احساس میکنم الان خدا از وسط دونصفم می‌کنه😐😂مثلا چون دیشب آب خوردم لیوانمو یادم رفت بشورم اینکارو کرد

آخه باید چیکار کنمم من با این مادر

دقیقا خیلی زود عصبی میشن دیونه بازی در میارن 😐

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفرین مثل دعا شرایط اجابت داره.همونطور که برای دعا کردن مثلا میگیم بسم الله، صلوات می‌فرستیم، حضور قلبی داریم، شکرگزاری میکنیم و ... 

نفرین هم باید شرایط خودشو داشته باشه+ حقوق ضایع شده + سلامت عقلی

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

دیگه زبونش عادت کرده مطمعن باش از ته دل نیس ونمیگیره چون اگه میخاس بگیره تاحالا پودرشده بودی

نه عزیزم نفرین مادر میگیره یه عمر مادرم به ما می‌گفت خبر نبینید بعد می‌گفت از ته دل نبوده ولی خدا می‌شنوه 

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
نه عزیزم نفرین مادر میگیره یه عمر مادرم به ما می‌گفت خبر نبینید بعد می‌گفت از ته دل نبوده ولی خدا می ...

دوست عزیز خیر نبینی برای چی؟

اگر حقی ضایع شده، اگر شما شخصیت منفی داشتین و اذیت میکردین... نمیشه هر وقت هر پدری یا مادری بخاطر مشکلات روحی خودش به بچه هاش بددهنی کزد یا نفرین کرد  اینو قبول فرض کنیم. همون شرایطی که برای اجابت دعا هست، برای نفرین هم هست.

خدا میشنوه، اما چون شنیده دلیل عقلانی برای پذیرشش نیست. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...