2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

460 بازدید | 26 پست

سلام خانما ی سوال داشتم بخاطرش همین الان عضو نی نی سایت شدم ممنون میشم جواب بدید اگه اطلاعی دارید

من ۲۶اسفنداولین روز پریودم بود۷فروردین شب رابطه داشتیم و من ساعت ۱۲شب قرص خوردم تقریبا ۳یا۴روز بعدش رابطه داشتم باز قرص نخوردم باز دیشب هم داشتم و قرص نخوردم تنها دلیل قرص نخوردنم این بوده ک بدنم تمام علایم پریودی رو داره سینه هام درد می‌کنه خلق و خوم بهم ریخته دل درد بعضی وقتا دارم هر آن منتظرم پرید بشم 

ب نظرتون باردارمیشم یا نه؟بیبی چک هم دوشب پیش منفی بود 

ببخشید اگه طولانی شد

قرص پریودی رو تاخیر میندازه اگه بیبی هم منفی بود بعیده باشید 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص اورژانسی فقط براروزیه که خوردی شب های بعدش شایدحامله شده باشیددرضمن اورژانسی روفقط سه باردرسال میتونی بخوری بیشترتاثیرنداره

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
اولین بارمه

خب کاندوم استفاده کن 

قرص خیلی بده اون طرفی ک رابطه داری باهاش اصلا تو براش مهم نیستی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
دیشبیه دهنمو بهم ریخته چون علایم داشتم دیگه قرص نخوردم

ببخشید این سوال رو میپرسم عزیزم یعنی شما دچار شک شدید ک ا... ب منی ریخته شده باشع؟ یا کامل شما در رابطه جلوگیری طبیعی هم ندارید؟ 

چون من با هررابطه همینطوری طبیعی هم مراقبیم ولی ی قطره ریخته شده بود رفتع بود داخل بعدش علائم پریود هم داشتم همون موقع ها ولی قرص خوردم بعد سیزده روز شدم