ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مشکلم همینه واییییییییییی باید برم بگم شوخی کردم محض خنده بوده به نظرتو ...
نه نری بهشون بگی ا
اگه خواستی بگی
یک جوری بگو که مثلا اون طرفی که دوسش داری رو تحقیر کنی
بعد اگه اونا گفتم که مگه دوسش نداری
بگو که نه و کی از این خوشش میاد ...
منظورم رو گرفتی ؟؟
ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
باشه امروز رفع و رجوع میکنم هرکی خواست باور کنه هرکی نخواست من حقیقت و گفتم و می ...
آفرین بهت
سعی کن جدی بگی
مثلا نخند ...
اینکه درمورد کراشتون با دوستتون حرف بزنید ممکن مشکل ساز باشه ؟ البته اگه کم سن باشین؟
اول باید دوست رو بفهمیم
دوست یعنی کسی که جونشو برات میده
یعنی یه جا بغلت میکنه
یه جا میزنه تو گوشت
یه جا میره به بزرگترت خبر میده
و یه جا ترکت میکنه چون میبینه بودن باهات یعنی تایید اعمالت
دوست هرگز بد و بدبختیت رو نمیخواد
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
باشه امروز رفع و رجوع میکنم هرکی خواست باور کنه هرکی نخواست من حقیقت و گفتم و می ...
سلام عزیز
خوبی
چخبر
چیشد ؟!
سلام بهشون گفتم همش شوخی بوده اونا ام گفتن خدا نکشتت و خندیدیم البته من برای ای ...
کارت درسته
گفتم که نتیجه میده 👍🏻
(میدونم این جریان مال خیلی وقت پیشه ، اما من تازه نی نی سایت اومدم ...)