از همه خانوادم متنفرم ، هیچ دوستیم ندارم ، تمام طول روز همش تو اتاقمم الانم یکماهه با مادرم قهرم . هیچوقت دلسوز واقعیم نبودن حرفایی زدن که بدجور دلم شکست . منم آدمیم غرورم زیاده یکی چیزی بگه تا عمر دارم یادم نمیره ، خسته شدم ازین وضعیت چرا بعضیا فقط زاییدن بلدن
اگه گواهینامه دارید برید کافه برید بگردید ( تنهایی یا حالا هرچی ) اگه ذرستون رو خوندید دنبال شغل باشید و سعی کنید مستقل بشید حداقل به خودتون قول بدید شما همچین مادری نشید
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
میترسم از رانندگی ، دست و پام همه جوره بستس ، شغل درست حسابی هم نیس آدمی هستم که اعتماد بنفس کار کرد ...
درست میگید عزیزم از این جهت فکر نکردم 👌🏻
سعی کنید ذهنتون رو آروم کنید مدیتیشن یا کارایی که دوست دارید مثلا نقاشی یا کاردستی و ...
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍