2777
2789
تقویم زده چهارشنبه  برنامه سحرم گفت احتمالا دو سحر دیگه در خدمتتون هستیم

نه بابا..معلوم میشه..دوسال پیش بود تقویم زده بود سه شنبه،خداشاهده ما برای مسافرتمون جا هم گرفته بودیم،قم..خواهرمم از شهرستان اومده بود خونه ی مامانم مونده بود،فک میکرد دیگه کارشم تعطیله😐یادمه شب ساعت دوازده بود با کلی ناراحتی برگشت رفت شهرستان😆همه مثل لشکر شکست خورده سحری روز سی ام رو خوردیم🤕🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازونجایی ک همه میگن ی روز دیرتر روزه گرفتیم احتمال ۹۰ درصد چهارشنبه عیده

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سه ماه پشت هم ۳۰ روز نمیشه اگر رجب و شعبان ۳۰ روزه باشن رمضان ۲۹ روزه است

نمی دونم والا قبلا پیش اومده بود بعضی مراجع میگفتن عید بعضیا عید نبود از نظرشان 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
نه بابا..معلوم میشه..دوسال پیش بود تقویم زده بود سه شنبه،خداشاهده ما برای مسافرتمون جا هم گرفته بودی ...

آها میخواستی بزی مسافرت قصد ۱۰ روزه میکردی 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
دیرتر گرفتیم ی روز چرا 

همه میگن ماه روز اول بزرگتر بوده انگار دیگ نمیدونم درسته یا غلط

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭