2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روغن کنجد 

اگه نداشتی ارده رو هر چند ساعت یه بار بزن  به دستات

منم چند سال پیش اگزما گرفت دستم بدجور 

رشتمم طراحی وخت بود سوزن  ته گرد رو که میخواستم بزنم به مانکن یا ... دستم خیلی درد می‌گرفت 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
من داشتم چند سال فقط پماد فئولوسیون خوب کرد اگه دقیق نوشته باشم برای بیست سال پیش بود

واقعا من۶ساله دارم هراز گاهی خارش میگیره ولی قهوه ای شده جاشون

به حکمتش دل بسپار(خدا)
داخلش یه جوشای خارش دارمیزد؟ سه بار رفتم دکتر پوست کورتون زدم

اره آبکی بود جوری که می‌کشیدم رو فرش پخش میشد دوباره.کورتون فقط یه مدت خاموش می‌کنه باز شروع میشه یه سرچ کن گوگل میگه درمانی رو رعایت کنی خوب میشی

2823
2791
2779
2792