2789

فک کنم بالاس چون سردردداری

تا نری دکتر نمیفهمی..

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فشارت بالاست  مسکن بخور  و نصف سیر  بیماری خاصی نداری؟

اخه کدوم ادم عاقلی فشارش بالا باشه مسکن باید بخوره چرا راهنمایی اشتباهی میکنین!!!!

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
عزیزم میگه سر درد دارم  چرا فقط میپرید به ادم انگار خودتون فوق تخصصید

اولا ک نوشته فشارم نمیدونم بالاست یا پایین 

بعدشم تو نوشتی فشارت بالاست مسکن بخور 😂من پریدم؟! دارم میگم مسکن خوردن خطر مرگ میاره  

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
اولا ک نوشته فشارم نمیدونم بالاست یا پایین  بعدشم تو نوشتی فشارت بالاست مسکن بخور 😂من پ ...

بهش گفتم فشارت بالاست (چون سر درد داره)

مسکن بخور (به خاطر سر دردش)

گفتم سیر بخور فشارت بیاد پایین

بهش گفتم فشارت بالاست (چون سر درد داره) مسکن بخور (به خاطر سر دردش) گفتم سیر بخور فشارت بیاد پایین

اینو بدون کسی ک فشارش بالا باشه مسکن بخوره  دیگه متوجه فشار بالاش نمیشه وراحت سکته میکنه پس لطفا برای کسی تجویز نکن ،سرچ کن یکم اطلاعاتتو‌ ببر بالا 

هیچ وقت تا دلیل سر درد رو نمیدونین نباید مسکن بخورین این و دیگه همه میدونن