2821
2789
عنوان

وسواس فکری

361 بازدید | 29 پست

۷ سال شدیدا وسواس فکری دارم دارو میخورم روانشناسم چند سال میرم اما متاسفانه بهتر نشدم بدترم شدم الانم به کلمه ها وسواس پیدا کردم مثلا دور از جون کلمه جنازه هر کی هر جا حتی تو فیلم میگه تن و بدنم میلرزه یا کلمه جزغاله رو  به زبون که میاد من حالم بد میشه میگم نکنه اتفاق بدی بیوفته

شدیدا ترس از دست دادن دارم 

کی منو درک میکنه؟ 😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهرم درکت میکنم 

اما این رو بدن هیچکس جز خودمون نمیتونن بهمون کمک کنه 

از راهکار معکوس استفاده کن

مثلا بگو این کلمه رو دیدم اما هیچی نمیشه اصلا بهش فکر نکن بگو اوکی بزار ببینم چی میشه 

باور کن هیچی نمیشه 

چون امتحان کردم 

ما مردم اکثرا وسواس فکری داریم یکی بیشتر یکی کمتر 

خواهرم درکت میکنم  اما این رو بدن هیچکس جز خودمون نمیتونن بهمون کمک کنه  از راهکار معکوس ...

بخدا هزار راه امتحان کردم میترسم وحشت دارم تازگیا از سوختن 

میترسم میزنم اینترنت عکسای جزغاله شده میبینم حالم بد میشه میگم نکنه اتفاق بدی بیوفته 😭

بله

ببین عزیزم این کلمات صرفا کلمه هستن و هیچ اتفاقی نمی‌افته هیچ اتفاقی 

من بهت قول میدم،این همه به خودت تلقین نکن 

چرا باید با یک کلمه اتفاق بیوفته اخه؟

من یه همکلاسی دارم فکر کنم اونم وسواس فکری داره و اونقدر یه چیزو تکرار میکنه و تمرکز نداره و مدام از قیافش ایراد میگیره درحالیکه هیچ ایرادی نداره و هییییی تکرار میکنه 

عاصی کرده همه رو

مال شما که اصلا چیزی نیست،چرا باید با این کلمات هی ذهنتو مشوش کنی 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
بخدا هزار راه امتحان کردم میترسم وحشت دارم تازگیا از سوختن  میترسم میزنم اینترنت عکسای جزغاله ...

اول هر ماه صدقه بزار کنار بگو این صدقه برای افکار منفی که میاد سراغم خدایا خودم‌رو به تو میسپارم 

‌‌واقعا بسپار و سعی کن عادی زندکی کنی 

خواهش میکنم غیرت داشته باش و به خودت کمک کن

ببین عزیزم این کلمات صرفا کلمه هستن و هیچ اتفاقی نمی‌افته هیچ اتفاقی  من بهت قول میدم،این همه ...

عزیزم فقط یه وسواس فکری میتونه درکم کنه بی زحمت یه نگاه ب تاپیکام بندازید 

اول هر ماه صدقه بزار کنار بگو این صدقه برای افکار منفی که میاد سراغم خدایا خودم‌رو به تو میسپارم&nbs ...

با خدا ارتباطم خوب نیست کلا بهم ریخته بخاطر وسواسم خیلی ازش دورم اصلا قبول ندارم 

میگم همه چی دست منه 

عزیزم فقط یه وسواس فکری میتونه درکم کنه بی زحمت یه نگاه ب تاپیکام بندازید 

اسی من خودمم اونجوریم

۹۹ درصد آدما وسواس دارن رو یه سری چیزا

من مثلا رو بستن در وسواس دارم یکیم فلکه گاز

همیشه ۳ ۴ بار چک میکنم ببینم بستس یا ن

یه بار نگاه میکنم میگم دیگه بستس و از فکرم خارج میکنم 

هرچند به سختی

توام بگو مرگ چیزیه که دست آدما نیست و اینکه هممون قراره یه روز بمیریم 

کیو دیدی تا ابد زنده باشه؟

شما به جای وسواس 

سعی کن مدام با خدا راز ونیاز کنی و قرآن بخونی و ازش طول عمر با عزت بخوای

این چیزا فقط ذهنتو درگیر میکنه و به خودت عذاب میدی

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
با خدا ارتباطم خوب نیست کلا بهم ریخته بخاطر وسواسم خیلی ازش دورم اصلا قبول ندارم  میگم همه چی ...

ببین گلم این چیز ها که دست ما نیستن 

بنظرم ارتباطت رو بخدا قوی تر کن و با مشاور مذهبی برو جلو 

ببین گلم این چیز ها که دست ما نیستن  بنظرم ارتباطت رو بخدا قوی تر کن و با مشاور مذهبی برو جلو& ...

ببین گلم این چیز ها که دست ما نیستن 

بنظرم ارتباطت رو باخدا  قوی تر کن و با مشاور مذهبی برو جلو 

ینی میگی با کلمه های منفی همون اتفاق نمیوفته؟

نه اصلااااااا چرا باید اون اتفاق بیوفته؟

توی این جهان حتی یه برگ هم بدون اذن خدا پایین نمی‌افته 

بعد بخاطر یه کلمه بیاد اتفاق بد بیوفته؟

امکان ندارهههههههه

تو سعی کن رابطه ت رو با خدا عمیق کنی

بنظرم امتحان کن،حالا که میری مشهد از امام رضا بخوا که تو رو به خدا نزدیک تر کنه 

باور کن روحت آروم میگیره

کاش وسواس تورو داشتم بخدا ارزومه جای تو بودم راحت درمانش میکردم اخه وسواس من خیلیییی افتضاس خیلی بدتره وسواس جنسیه و روانیم کرده چ گریه ها ک نکردم ولی انگار قرار تا ابد همراهم باشه

ی زمان یکم از وسواسام مث تو بود ولی فرقش این بود ک مثلا من اگ رفتم کافی نت ثبت نام کنم میگفتم اخرین فکری ک از کافی نت اومدم بیرون نباید فکر خانوادم باشه اگ ب خانوادم فک میکردم ک ناخودگاه بود اخه بخای ب هرچی فک نکنی برعکس میشه بعد دوباره میرفتم داخل میومدم ایندفه باید فک نمیکردم باز نمیشده دوباره میرفتم میومدم انقد تا یبار بدون اون فکر خانوادم بشه موقع کارای مهم نباید ب خانوادم فک میکردم نمیخواستم در اینده همش بیاد تو ذهنم ک چرا موقع ثبت نام دانشگات ب خانوادت فک کردی ک ای کاااااش تو همونموقع میموندم تا راحت درمان شه الان نسبت ب خونوادم این فکرو ندارم ولی تبدیل شده ب افکار حنسی فک مثلا فک میکنم پریز برق اونجای مامانمه شارژر اونجا کسی ک دوس دارم وقتی اینکارو میکنم ینی اونجای اون میره ب پریز خیلییییی بده تو هر کاری هر وسیه ای این فکره میاد تایپیک میزنم بیا تایپیگم بیشتر توضیح میدم ب والله ک نمیفهمیم زندگی چیه تو رو چندین ماهه تایپیکاتو سیو دارم و نگا میکنم تا اخریش ک رفتی امام رضا و دیگ نزاشتی دیگ نیومدم تا دیروز ک دیدم تایپیکتی جدید جدی خیلی سختم بود راجب افکار جنسیم بگم ولی مجبورم چون دارم تلف میشم