2777
عنوان

وابستگی

119 بازدید | 15 پست

سلام سنن کمه ۱۶ سالمه و وابسته یه پسر شدم

اون حتی عاشق من نیست و هی از یکسال و خورده ای پیش شل کن ول کنه گاهی خوبه گاهی بد و وقتایی که اون حالش بده منم حالم بد میشه استرس میگیرم خیلی بده همه چیم وابسته اونه یه روز باهام بد باشه من کل روزم خرابه

خسته شدم کمک میخوام چیکار کنم خلاص شم

نمیخوامم کلا از دستش بدم ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالشه؟ کجا آشنا شدید رابطتون در چه حده بگو تا کمکت کنیم

اون ۱۸سالشه توی‌ گروه واتساپ اشنا شدیم الان به حرف اون فقط دوستیم منم خیلی میخوام باهاش دوست باشم اما اجساس میکنم عاشقشم و وابسته شدید 

من خودم بدترم اگه طرفم حالش بد شه ن غذا میخورم نه حالم خوبه افسردگی میگیرم کلا و شدیدا وابستم و تا ح ...

دقیقااا منم همینم وای

من حتی به دعا هم فکرمیکنم

اون ۱۸سالشه توی‌ گروه واتساپ اشنا شدیم الان به حرف اون فقط دوستیم منم خیلی میخوام باهاش دوست باشم ام ...

ببین اون الان توی سنی هستش که تازه میخواد وارد دنیای بزرگ سال ها بشه

میخواد بره دانشگاه و...

وضعت حتی از این که هست بدتر میشه

چند سال دیگه به این روزها میخندی. مطمئن باش، این رابطه به درد نمیخوره 

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

اینکه یک نفر دیگه رو بیشتر از خودت دوست داشته باشی اصلا خوب نیست تجربه خودمه آسیب میبینی آدما به کسی احترام میزارن دوسشون دارن که خودشون به خودشون احترام بزارن خودشونو دوس داشته باشن باید به خودت بیشتر توجه کنی خودتو دوست داشته باشی به خاطر رفتن یکی دیگه ناراحت نشی توی این سن به نظرم هیچ چیزی جدی نیست اکثرا این رابطه ها پوچ و بی معنیه و اکثرا جدا میشن زندگی خودته فقط سعی کن به روح و روانت آسیب نزنی 

ببین اون الان توی سنی هستش که تازه میخواد وارد دنیای بزرگ سال ها بشه میخواد بره دانشگاه و... وضعت ...

دقیقاااا

و قشنگ میدونم همه چیز اشتباهه فقط نمیتونم از این مخمصه درام

اینکه یک نفر دیگه رو بیشتر از خودت دوست داشته باشی اصلا خوب نیست تجربه خودمه آسیب میبینی آدما به کسی ...

دقیقا دقیقا…

مشکلم عمینه چطوری از این چرخه درام و وابستگی تموم شه

وای نگو تروخدا اخرین امیدم بود

فایده نداره ولی به خدا توکل کن شاید شد تو سنی نداری تازه ۱۶ سالته وابسته کسی نشو اشتباه میکنی من ۲۱ سالمه ولی الان دو ساله وابسته کسیم که براش مهم نیستم اون وابستم نیست پس توام سعی کن وابسته نباشی چون ممکنه اصلا حالت برا طرف مهم نباشه اینجوری ک حالش برات مهمه .....