_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 35 عنوان مرغ عشق جدید 114 بازدید | 6 پست سلام من یک جفت مرغ عشق داشتم ماده مرد و فرداش برای مرغ عشق نر یک جفت جدید گرفتم حالا ماده تا میره سمتش بهش میزنه و بی توجهی میکنه لطفا بگید بخاطر جفت قبلی یا چون تاز هست ؟ 1403/01/19 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پدرتم0000000 عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 273 طول میکشه جفت بشن من خودمم عروس هلندی دارم همینطوری هستند تقریبا
وستااااااااااا عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 412 فکر کنم اول باید دو قفس جدا ولی کنار هم بزاری بعد چند روز تو یه قفس بندازی بعد ببینی همو میپسندن یا نهچون اگه نپسندن تا همیشه همو میزنن هر چند سالم بگذره اصلا جفت نمیخورن باهم و میگن برای انتخاب جفت بهتره ببرین پرنده فروشی تو قفس بندازه خودش بره کنار یکی و جفتشو انتخاب کنه
_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 35 فکر کنم اول باید دو قفس جدا ولی کنار هم بزاری بعد چند روز تو یه قفس بندازی بعد ببینی همو میپسندن یا ... من به همسرم اینو میگم ولی میگه درست میشه چون خودم خیلی حساسم دلم نمیاد
وستااااااااااا عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 412 من به همسرم اینو میگم ولی میگه درست میشه چون خودم خیلی حساسم دلم نمیاد دوستم چند ساله داره ماده خیلی نر رو میزنه نرش مظلومه بعد ماده همش به نر حسودی میکنه سر غذا اینا ولی با اینحال چند ساله دارن و حاضر نیستن جداشون کنن اصلا هم جفت گیری ندارن
maryamm_goli عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 2639 عزیزم سلامممنون بابت راهنمایی هات از سفر کربلاتداشتم ازت تشکر میکردم ک نینی سایت تاپیگمو قفل کرد😅مرسی و امیدوارم و برات دعا میکنم اگر سعادت داشتم بازم بری و کنکورتو به بهترین نحو بدی♥️😍مرسی از وقتی که برام گذاشتی♥️😍 میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹