2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست
شیدا چرا نمیایی بگی من مردم جای تو از استرس

ازمایشم مثبت بود😍😍😍اما خب فعلا بتام پایینه اونم حتما بخاطر اینه ک ۵ روز ب موعدم مونده ..دعا کنید بره بالا و اوکی باشهههههه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم فردا میخوام بی بی بزارم فردا ۱۴ روزه امپول زدم...دعاااا کنید بچه ها برام...منم دعاتون میکنم ...

انشاالله مثبتی ...این تاپیک خیلییییی خوش یمنه😍😍

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
وای عزیز دلم مبارکه کای خوشحال شدم کلی میبوسمت واسه ما هم دعا کن

مرسی گلممممم...انشاالله واسه شما بزووووودی

میره بالا فدات شم اصلا نگران نباش خیلی زود آزماش دادی فعلا ۵ روز وقت داره کلی مواظب خودت باش

مرسی عزیزم انشاالله ک بره بالا‌.شما اقدام داشتی این ماه؟؟

من آی بو آی شدم دو مرحله ای یعنی دو بار آی یو آی تو یه دوره پریود شوهرم مشکل داره مرعولوژی و حرکت اس ...

عزیزدلمممم انشاالله شماه هم مامان بشی زوده زود ..از رحمت خدا نا امید نشو ..

خیلی نگرانم میترسم همش اما همش انرژی مثبت میدم به خودم الان ۱۰ روزه اچ سی جی زدم ۸ روزه آی یو آی اول کردم و ۶ روزه آی یو آی دوم انجام دادم و فقط یکم نفخ دارم اوایل نفخم خیلی زیاد بود و هیچ علایم دیگه ای ندارم

خیلی نگرانم میترسم همش اما همش انرژی مثبت میدم به خودم الان ۱۰ روزه اچ سی جی زدم ۸ روزه آی یو آی اول ...

نفخ هم خودش از علائم بارداریه ..اصلا من این ماه علائمم نسبت ب ماههای قبل خیلی کمتر بود ..انرژی مثبت بده بخودت انشاالله ک میگیره همین ماه توکل بخدا