سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
منمروز ۱۵ آذر که میشد روز ۱۳ سیکلم دوتا hcg زدم فولیکولمم ۲۴ بود و مابقی فولیکولا زیر ۱۲ _ تخمکگذاریمو کاملا حس کردم و یه ساعتی اذیتم کرد ، حدودا ۳۰ ساعت بعد از آمپول ،۱۶ آذر بود تخمکگذاری داشتم ، الان دارم اینارو میخونم و لحظه شماری میکنممنم بی بی بزارم و بیام خبرشو اینجا بدم و انرژی مثبت به دیگران بدم 😍
بسیار سفر باید تا پخته شود خامی /صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی
سلام عزیزم من این ماه هم پریود شدم پریودی من خیلی منظم بود ولی این ماه ۴ روز زودتر از موعدم پریود شد ...
سلام فدات منم این ماه خبری نبود انگار خدا دلش بحالمون میسوزه که با این اوضاع گرونی شدید هنوز باردار نشدیم🙄هرچی مصلحت خدا باشه همون میشه از خدا بهترینارو برات میخوام روزتم مبارک
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن
سلام فدات منم این ماه خبری نبود انگار خدا دلش بحالمون میسوزه که با این اوضاع گرونی شدید هنوز باردار ...
والا راستش چند برابر خرج بچه خرج دوا درمون اومدنش می کنیم من هر ماه دو سه تومن خرج داروی گیاهی میدم یه عالمه هم خرج انجیر و مویز و پسته و عسل و چیزای تقویتی میدم با این حساب خود بچه بیاد به صرفه تره🥲
دوستان یه سوال داشتم من حدودا ۶ رکز از آمپولم میگذره امروز دل دردای پریود طور دارم ، ترشح سفید بی بو دارم ، همش تند تند دهنم آب میفته همش دهرم آب دهن قورت میدم به بو خیلیییییی حساس شدم ولی مطمئنم اینا نشانه باردتری تو روز شیشم نیست چون خیلی زوده برا این حرف ، اما میخواستم ببینمشمام اینجوری بودید یا چی؟
دوستان یه سوال داشتم من حدودا ۶ رکز از آمپولم میگذره امروز دل دردای پریود طور دارم ، ترشح سفید بی بو ...
سلام عزیزم شاید بیشتر برات تلقین باشه به نشونه ها زیاد اهمیت نده مهم اینه که انشالله بیبی چکت مثبت شه.من قبلا از این آمپولا زدم فقط درد تخمک گذاریم شدید بود.انشالله که به لطف خدای مهربون و آبروی خانم فاطمه زهرا همه منتظرا مادر شن و منو شما و بقیه دوستانم داخلش باشیم.آمین
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن
سلام عزیزم شاید بیشتر برات تلقین باشه به نشونه ها زیاد اهمیت نده مهم اینه که انشالله بیبی چکت مثبت ش ...
ان شالله عزیززدلم بی صبرانه منتظرم خبر بارداریتو همینجا بزاری کلییی برات ذوق کنم 😍😍😍 از ته دلم دعا میکنم اینجام داره بارون میاد خدااایا درای رحمتت به روی زمین بازه یه نگاه به دل مامانای آینده بنداز و نی نیای سالم و صالح بهشون هدیه بده و خودت نگهدارشون باش 🤗🤗
ان شالله عزیززدلم بی صبرانه منتظرم خبر بارداریتو همینجا بزاری کلییی برات ذوق کنم 😍😍😍 از ته دلم دع ...
قربونت عزیزم.همیچنین برا شما
عزیزم حالت تحوع ندارم فقط زیر دلم گاهی یهو تیر شدید میکشه درد داره و ترشح شنیدم میگن باردار بشیم سینه درد و حساس بودن داریم ک من ندارم امکان بارداری هست یعنی همسرم واریکوسل داره شش ماه پیش عمل کرده مورفولوژی دو هست امکانش هست یعنی 🥺🥺🥺🥺