2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928481 بازدید | 42808 پست
سلام عزیزم خوبی.خب بیبی نزدی امروز؟۱۸ روز که شد برو آز بتا ان شاالله مثبته .بیا کمی شاد بشیم این ماه ...

فردا اگه نشدم بی بی میزنم گلی. دکترگفت دوهفته بعد ازآمپول پریود نشدی بی بی بزن فردا میشه دوهفته.

فردا اگه نشدم بی بی میزنم گلی. دکترگفت دوهفته بعد ازآمپول پریود نشدی بی بی بزن فردا میشه دوهفته.

ان شاء الله نتيجه ميگيري عزيزم من دلم روشنه به همين زودي منو منشن ميكني خبر بارداريتو بهم ميدي😘😘😘

خدايا دوستت دارم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکی بیبیش مثبت میشد روحیه میگرفتیم یکم...من امروز 10امپولمه صبح زیردلم دقیقا زیرنافم یه تیربدی میکشید ودلپیچه داشتم...دیشب خواب دیدم رفتم مشهدتوحرم یه آقایی به همه کاغذ میداد بهش گفتم بدونه بده بهم میخام نامه بنویسم برا آقا بندازم تو ضریح یه مشکل خیلی بزرگ دارم اینقد گریه میکردم رفتم نشستم روبرو ضریح اشک مثل بارون ازچشام میومد گفتم امام رضا من یه مشکل خیلی بزرگ دارم کمکم کن 

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم

منم شنبه میرم بیبی میخرم یکشنبه بزنم برا مایی که مشکل ازشوهرامونه شرایط سختتره همش باید منتظربمونیم که ببینیم جواب آزمایشش چطوره تغییرکرده یانه...من دوستم خودش خیلی مشکل داشت رحمش ولوله هاش ولی شوهرش سالم بودبعد8ماه اقدام باردارشددوقلو...یه فامیلا خودم اندومتریوز داشت ولی اونم شوهرش سالم بود اونم ماه هفتم بارداریشه

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
منم شنبه میرم بیبی میخرم یکشنبه بزنم برا مایی که مشکل ازشوهرامونه شرایط سختتره همش باید منتظربمونیم ...

منم اندومیتیوز دارم .ولی شوهر سالمه.دعا میکنم همه منتظرا باردار بشن منم باردارشم

سلام به همه دیدم تاپیک پر برکتیه گفتم من بیام شاید فرجی بشه نه روز از آمپول اچ سی جی گذشته یه خرداد موعدمه من هزار و یک مشکل دارم یا باردار نمیشم اگه بشه هم احتمال سقطش زیاده توروخدا برا منم دعا کنین زندگیم از خم میپاشه

سلام من امروز یازده بعد امپول بی بی گزاشتم منفی شد یه هاله کوچیک که فکر کنم خط تبخیره که فکر کنم منفیه دیگه چون درد پری دارم  الان خودمو اماده کردم واسه ماه بعد ولی سینه هام خیلی درده این درد سینه رو نمدونم کجای دلم برارم 🤕🤕انشالله شماها این ماه مامان بشین😍😍خبرشو بدین 

سلام من امروز یازده بعد امپول بی بی گزاشتم منفی شد یه هاله کوچیک که فکر کنم خط تبخیره که فکر کنم منف ...

فردا بازم برن انشالله كه خيره

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜