2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928490 بازدید | 42808 پست
میدونید من چرا شک کردم چون درد ندارم .سینه هام درد میکنه .ولی منفی شد. بازم امید دارم. اشکال نداره گ ...

آره واقعا هر وقت خدا بخاد به ماهم میده.ولی خدایااااا زودتر ما دیگه خسته شدیمم.منم امید به این دارم که زودبی بی گذاشتم و یه هفته دیگه تا تاریخ پری مونده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که وقت گذاشتی و واسم توضیح دادی 💌

قربونت برم بيخيال باش

دقيقا وقتي بهش فكر نميكني ميشه 

اميدوارم اين ماه خبر مامان شدنتو بياي بهمون بدي 

..ان شاء الله خدا به همه بارداري سالم بده 

و ني ني سالم و سلامت😘😘😘

خدايا دوستت دارم ♥️
سلام دوستای گلم همدردای من سنگ صبورام اینجا فقط دردمو میتونم به شما بگم هیچ محرم اسراری ندارم...امرو ...

الهیییییی ....عزیزم منم اصلااا هیچ علایمی ندارم.هیچ دردی ندارم.فقط حس میکنم میخام پری بشم ترشحاتم زیاده همین

قربونت برم بيخيال باش دقيقا وقتي بهش فكر نميكني ميشه  اميدوارم اين ماه خبر مامان شدنتو بياي ب ...

آخه  سمانه جان من بیخیالشم بودم ولی نشده من یک سال و نیم بیخیال بودم ولی نشد.تازه الان ۳ ماهه ک دکتر میرم و دارو مصرف میکنم.ان شااله عزیزم ممنون از دعای قشنگ

میدونید من چرا شک کردم چون درد ندارم .سینه هام درد میکنه .ولی منفی شد. بازم امید دارم. اشکال نداره گ ...

عزيزم من هيچ علامتي نداشتم،فقط درد سينه و سفت شدن سينه 

غير از اون هيچ علامت ديگه اي نداشتم

بي بي چكمم قبل تاريخ پريودم منفي نشون ميداد دو روز

بعد تاريخ پريودم مثبت شد اونم خيلي خيلي كم رنگ

خدايا دوستت دارم ♥️

سلام خانوماچــنــد وقــتــه بــاشــے بــے بــے چــڪ بــزنــے مــشــخــص مــیــشــه

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
سلام شما فقط تنبلی دارین منم اولین ماهه لتروزل امپول زدم البته پی سی او هستم ببخشید شما علایم بعد از ...

سلام گلم آره من فقط تنبلی دارم.هیچچچچ علایمی ندارم.فقط حس میکنم میخام پری بشم میرم خودمو چک میکنم میبینم خبری نیست ترشحاتم زیاده فقط

سلام خانوماچــنــد وقــتــه بــاشــے بــے بــے چــڪ بــزنــے مــشــخــص مــیــشــه

میگن چهاده روز بعد امپول بی بی نشون میده مال خیلیا دیر زود نشون داده عقب انداختن پریودم نشون میده من امروز شش امپول منفی بود حتما اثر امپول رفته روز چهارم زدم مثبت البته کاذبه دیگه

عزیزم شما مثبت شد بی بی تون؟🤩

نه عزیزم من بعد امپول بی بی زدم هی چک میکردم ببینم اثر امپول تا کی تو بدنمه روز سوم چهارم مثبت شد و روز پنجم و امروز روز شیشمم زدم منفی شد اثر امپول حتما از بین رفته هر چی خدا صلا بدونه

عزیزم زود گذاشتی من روز ۱۰ گذاشتم منفی بود

بله میدونم انشالله مثبت بشه مادر شدن خیلی شیرینه برات دعا میکنم خیلی خدا دامن همه رو سبز کنه گاهی وقتا تو ناامیدی موقعی که فکرشو نمیکنی خدا بهت میده