سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
سلام دوستای گلم خوبین؟من سه شنبه همین هفته که میشد روز 13 پریودم رفتم سونو دکترم خیلی خوشحال شدگفت ر ...
سلام مامان جونم.خوبی گلم.؟خب اینکه خیلی عالیه.ان شاالله به زودی جواب بگیری.دوستمون راست میگه استرس خیلی بده .سعی کن آروم باشی.و موقع اقدام به بچه فک نکنی.باتوجه به تجربه دوستان نی نی سایتی میگن همون زمان که به بچه فک نکردیمو زدیم به بیخیالی .باردار شدیم.ولی زمانیکه با برنامه ریزی اقدام داشتیم و ذهنمون درگیر بوده نشده.توکل بخدا.قدم اول که عالی بوده خداروشکر.بقیه اشم باخدا.ازروز ۱۴ به بعد هم میگن نشاسته بخورید خوبه واسه لانه گزینی.
سلام عزیزانم خوبین؟من ماه پیش پنج شبقرص لتروزل خوردم یکدونه امپول hcgزدم ولی باردارنشدم این ماه قبل امپول فولیکولام سمت راست ۱۱و۱۴سمت چپ ۲۳بود بعددوتاامپولhcgزدم بنظرتون باردارمیشم این ماه؟
سلام مامان جونم.خوبی گلم.؟خب اینکه خیلی عالیه.ان شاالله به زودی جواب بگیری.دوستمون راست میگه استرس خ ...
عزیزم مممنون توخوبی؟انشالله توکل بخدا ولی مگه میشه استرس نداشت بهرحال خانواده خودت خانواده همسرت مشکلاتشون آدمو درگیر میکنه ناخودآگاه استرس وفکر هم میاد سراغت...من خانواده همسرم مشکلات زیادی دارن که روی زندگی ماهم بی تاثیرنبوده
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
منم چون توخونه اعصابم ریخته بود بهم رفتم کلاس خیاطی ولی کرونا که اومد تعطیل شد...آره دیگه باید سرگرم بشیم بایه چیزی یه کاری خدابزرگه این ماه گفتم خدایا منکه تلاشمو میکنم هرروزم اقدام داریم بقیش با خودش
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
سلام نیکان جان خوبی عزیزم.نی نی درچه حاله قربونش برم.بگو واسه خاله ها دعا کنه ها.خودت چطوری گلم؟
قربونت عزیزم. فعلا که خوبه تا ۱۳وم برم سونو غربالگری. بخدا دائم میام پیامارو میخونم و با هر پیام کلی دعا میکنم خدا به زودی بچه سالم بده بهتون. انشالا که میده من دلم خیلی روشنه😍😍
قربونت عزیزم. فعلا که خوبه تا ۱۳وم برم سونو غربالگری. بخدا دائم میام پیامارو میخونم و با هر پیام کلی ...
خب خداروشکر.ان شاالله جواب سونوت هم عالی بشه گلم بیا خبرشو بده.اره لطف بیکران خدا زیاده ماهم منتظر خداییم که یه گوشه چشمی به همه منتظرا بکنه نی نی بیاد تودل همگی.هرکی هم نی نی داره خدا خودش ازش محافظت کنه.الهی امین
سلام عزیزای دل.خوبید؟من ک اصلا خوب نیستم امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد.۱۰ روزه که از زدن آمپول میگذره.خیلی امیددارم که این ماه حامله میشم.ب نظرتون زود گذاشتم بی بی رو؟