سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
[QUOTE=138699412]سلام خانوما ازمایش اسپرم شوهرم دکتر گفت کم تحرک اسپرم البته درصدش کنه و چند تا ویتامین داد .به نظرتا سلام گلم شوهر من .موتیلیتی بوست خورد پارسال.خیلی عالی شد اومد توسطح نرمان.فرتیل اید مردونه هم فک کنم خورد.یادم نیست دقیق.بعدش حامله شدم.ولی متاسفانه سقط شد.دوباره بعدیکسال آز اسپرم داد دیدم افت کرده وضعیف شده.که دکتر گفت بیشترین علتش محل کارش هست که گرمه.واحتمال واریکوسل داد
سلام دوستای گلم خوبین؟من سه شنبه همین هفته که میشد روز 13 پریودم رفتم سونو دکترم خیلی خوشحال شدگفت رحمت عالیه هیچ مشکلی نداره بعدم گفت دوتا فولیکول تپل وخوشگل داری یکی تخمدان راست یکی چپ...گفت این ماه حتما باردارمیشی خیلی باهام حرف زد گفت خیلی کم پیش میاد کسی توهردوتا تخمدانش تخمک داشته باشه...برام دوتاhcg دادکه روز چارشنبه صبح یعنی 14پریودم رفتم زدم ازدیشبم اقداممو شروع کردم زیر دلم وتوتخمدانم تیرمیکشه ودردمیکنه...برام دعاکنیدبچها این ماه دیگه نتیجه بگیرم چون دکترم خیلی امیدواربود گفت مشکلی نداری بدنت عالیه
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم