2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928638 بازدید | 42808 پست
بگو اونایی که زود بچه میارن دلخوشی ندارن تو زندگیشون ما فعلا میخوام خوش بگذرونیم ،زوده هنوز کمبود یه ...

چشم عزیزم باید همینکارو بکنم وقتی جواب نمیدی روشون زیاد میشه.شما همتون خیلی مهربونید.فدای دل مهربون همه دوستان برم.خداروشکر که شما رودادم هستین و ادمو اروم میکنین

چرا مگه شما دستگاه جوجه کشی هستی بگو بهشون من ازدواج نکردم که بچه بیارم کارای زیادی دارم هنوز که انج ...

چشم حتما .میگم.تازه خواهرشوهرم میگه مگه ادم عروسی کرده واسه چی.واسه اینکه بچه بیاره وگرنه یه لقمه نون خونه باباش گیرش میاد.وقتی ازپایه و اساس فکرش مسموم وخرابه  دیگه هرچی هم بگی .نرود میخ آهنین درسنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منکه خیلی ازم میپرسن .اینقدر از کرونا تشکر کردم که اومدو عید و دیدو بازدیداشو کنسل کرد تا ادمای ...

آره.من دخترداییم زایمان کرده بخاطر اینکه هردقیقه میگه چرا حامله نمیشی این چیزا. هنو نرفتم پیشش. چون باحرفاشون آدم خوردمیکنن.

آره.من دخترداییم زایمان کرده بخاطر اینکه هردقیقه میگه چرا حامله نمیشی این چیزا. هنو نرفتم پیشش. چون ...

خیلی سخته خیلی.ولی اگرم رفتی هرچی گفتن همش بخندو با شوخی ردش کن.بگو حالا شما بچه داری کنید یاد بگیرید هروقت عشقم کشید بچه خواستم میام ازت راهنمایی میگیرم همش بخند تا اعصابشون خورد بشه.چراهمش اعصاب ماخورد بشه

[QUOTE=138699412]سلام خانوما ازمایش اسپرم شوهرم دکتر گفت کم تحرک اسپرم البته درصدش کنه و چند تا ویتامین داد .به نظرتا سلام گلم شوهر من .موتیلیتی بوست خورد پارسال.خیلی عالی شد اومد توسطح نرمان.فرتیل اید مردونه هم فک کنم خورد.یادم نیست دقیق.بعدش حامله شدم.ولی متاسفانه سقط شد.دوباره بعدیکسال آز اسپرم داد دیدم افت کرده وضعیف شده.که دکتر گفت بیشترین علتش محل کارش هست که گرمه.واحتمال واریکوسل داد

سلام دوستای گلم خوبین؟من سه شنبه همین هفته که میشد روز 13 پریودم رفتم سونو دکترم خیلی خوشحال شدگفت رحمت عالیه هیچ مشکلی نداره بعدم گفت دوتا فولیکول تپل وخوشگل داری یکی تخمدان راست یکی چپ...گفت این ماه حتما باردارمیشی خیلی باهام حرف زد گفت خیلی کم پیش میاد کسی توهردوتا تخمدانش تخمک داشته باشه...برام دوتاhcg دادکه روز چارشنبه صبح یعنی 14پریودم رفتم زدم ازدیشبم اقداممو شروع کردم زیر دلم وتوتخمدانم تیرمیکشه ودردمیکنه...برام دعاکنیدبچها این ماه دیگه نتیجه بگیرم چون دکترم خیلی امیدواربود گفت مشکلی نداری بدنت عالیه 

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم

از خدا میخوام به زودی یکی یدونه نی نی سالم به همه منتظرا بده. امیدوار باشین عزیزای دل. من مطمعنم به زودی همتون جواب میگیرین😍😍😘😘❤❤

من همچنان میام و پیام همرو میخونم. و منتظرم بی بی مثبتتونو ببینم.ایشالا به زودی خبر بارداریتونو بدین.

میدونید ما اگه بیخیال باشیم مردم نمیذارن .هی سوال میکنن باردارنشدی .مجبوری دروغ بگی بچه نمیخوای فعلا ...

وای اره من مثلااومدم مسافرت یه ذره استراحت کنم به بچه فکرنکنم هرکی ازراه میرسه میگه بچه ندارید بیارید دیگه 😥😥😥

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼